24 / 04 / 2024

şehir plancısı iş ilanları

şehir plancısı iş ilanları

Tosya Belediyesi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Bünyesinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 1 adet şehir plancısı alacağını duyurdu. İşte Tosya Belediyesi'nin yaptığı duyuru...

Kanal İstanbul için üst mahkemeye de iptal çağrısı: 7 etaplık projenin ilk 3 etabı iptal edildi!

Şehir Plancısı Pelin Pınar Giritlioğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve iptal kararının olumlu olduğuna, üst mahkemeden de aynı kararı beklediklerine de dikkat çekti.

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

İşçilerin yüzde 53.3'ü kiracı: Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor!

Şehir Plancısı Yusuf Ekici, sağlıklı konut hakkı için konutun rant aracı olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekti. Konuta erişim sorunu gittikçe büyürken, işçilerin yüzde 53.3'ünün kiracı olduğu belirtildi. 

Şehir plancısından imar planlarındaki sisteme isyan! Artık kazanan siyaset değil, planlama olmalı!

Şehir plancısı Feriha Binici Mazı, Kıbrıs'taki imar planlarının hazırlanmasından daha çok yürürlüğe girmesinde zorluklar yaşandığını belirterek ''Artık kazanan siyaset değil, planlama olmalı'' diyerek isyan etti.

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Şehir Plancıları Odası'ndan Ankara'daki projeye tepki: Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış bir kararı!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO), İstanbul Yolu’ndan Eryaman’a giriş- çıkış için yapılması istenen alternatif kavşak projesine tepki gösterdi.

Şehir Plancıları Odası'ndan şehirler için kamusal ve nitelikli planlama çağrısı! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir'de yaşanan taşkınlardan sonra önemli bir açıklamada bulundu ve kamusal ve nitelikli planlama çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

Giderek artan konut krizi sorunu insanı krize neden oluyor! Konut sahibi olmak isteyenlerin sayısı gittikçe azalıyor

Şehir Plancısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe'nin son araştırmasına göre,  konut fiyatlarındaki kriz milyonların dikkatini çekerken, büyük tehlikeye de işaret ediyor.

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Esenler Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü ünlü akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Şehircilik Paneli'nde Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno  ‘15 Dakikalık Şehir”i anlattı.

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

9'uncu imar affına Şehir Plancıları Odası'ndan tepki! İmar barışında son durum!

Büyük Birlik Partisi  Ankara  Milletvekili Mustafa Destici, İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ni TBMM'ye sundu ve imar affı yeniden gündeme geldi. TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından, imar affı teklifi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

Şehir Plancıları Odası'ndan Trabzon Şehir Hastanesi için dava!

Trabzon'da inşaatı devam eden şehir hastanesi, Şehir Plancılar Odası Şube Başkanı Ercan Şen tarafından dava edildi. 

şehir plancısı iş ilanları Haberi

şehir plancısı iş ilanları


Tosya Belediyesi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Bünyesinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 1 adet şehir plancısı alacağını duyurdu.


Tosya Belediyesi'nin yaptığı duyuru şu şekilde;


Tosya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Bünyesinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 1 adet şehir plancısı istihdam edilecektir. İlgilenenlerin Tosya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü Birimine başvurmaları ilanan...