26 / 04 / 2024

Şehreküstü Konakları açılış töreni

Şehreküstü Konakları açılış töreni

Şahinbey Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırması çalışması kapsamında restore edilen Şehreküstü Konakları, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından görkemli bir törenle açıldı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

İstmarina AVM yarın açılıyor!

“Deniz üstü alışveriş” mottosuyla perakende sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İstMarina AVM yarın açılıyor.

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

TAP açılış töreni gerçekleştirildi!

Trans-Adriyatik Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TAP) Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve proje ortağı ülkelerin üst düzey yetkililerinin katılımıyla açılış töreni gerçekleştirildi.

Uşak'taki iki mahalle konağı açılış için gün sayıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hayata geçirdikleri mahalle konakları projesi kapsamında Aybey ve Karaağaç'daki konakların bittiğini, açılışların ise kısa sürede yapılacağını söyledi

Emlak İstasyonu Düzce’de açılıyor!

Brokerlığını İsmail Çetinkaya’nın yapacağı Emlak İstasyonu Çeka Emlak, Kültür Mh. Spor Sk. Halil Üstünel İş Merkezi Kat:2 No:202 Düzce / Merkez de açılıyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık!

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan Konakları satılık!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan Konakları satılık konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 300 adet daire satışa sunuluyor.

Ziya Gökalp Semt Konağı bugün açılıyor!

Kocasinan Belediyesi, mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini, dayanışmayı ve paylaşmayı yaygınlaştırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni bir hizmet olan semt konaklarının açılış kurdelelerini kesmeye devam ediyor.

Şehreküstü Konakları açılış töreni Haberi

Şehreküstü Konakları açılış töreni

Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü semtinde 7 km'lik bir alan sokak sağlıklaştırma çalışması kapsamında restore edilmiş ve şehreküstü konakları Gaziantep'e kazandırılmıştı. 



Yapılan açılış Törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, AK Parti Milletvekili Adayları Menderes Karaduman, Hakan Tanrıöver, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av, Hakan Kurt, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, İş adamı Cahit Nakıboğlu, diğer yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



ÖZEN GÖSTERİYORUZ 

Şehreküstü Konaklarının açılışında konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise özellikle yaptıkları kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanındıklarını, fakat bu çalışmaları yaparken tarihi dokuya uygun hareket edildiğini söyledi. Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemizde tarihi doku çok fazla....