29 / 03 / 2024

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Eyad Trabulsı, Anas Al Refaı, Omaır Awadh ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak sektörü masaya yatırılıyor! Piyasanın eksik ve zayıf yönleri tespit edilecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, emlak dünyasını düzenlediği çalıştayda bir araya getirecek. 2 gün sürecek çalıştayda emlak dünyasının sorunları, Türkiye’de ve dünya da artan konut krizi, çözüm yolları konuşulacak.

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A. Sulaıman A. Alfhhad ve Mohammed Alasalı ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor! arsa ve arazi alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Merkez, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerinde yer alan 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bamalhas tarafından kuruldu.

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustafa Alı Ettır tarafından kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Amın Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amın Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sharafaddın Amın tarafından kuruldu.

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Group Turizm Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Buraq Nawfal M. Abu Rema tarafından kuruldu.

El Raid Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Raid Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Houda Boulaınıne ve Moussadek Chemlı ortaklığında kuruldu.

İmtiyaz Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Hamad A.M. Hzıal tarafından kuruldu.

Artemis Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artemis Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Farshıd Tahaeıabadı tarafından kuruldu.

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Eyad Trabulsı, Anas Al Refaı, Omaır Awadh ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi'nde kuruldu.


Selam Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...