20 / 04 / 2024

selçuk geçer dolar tahmini 2022

selçuk geçer dolar tahmini 2022

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili tarih verdi ve 2 hafta sonra doların hangi seviyelere geleceğini açıkladı. Hemen bakın...

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Dolar 100 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar yandı!

Türk,ye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını sabit tuttu. Kararın ardından dolar kurunda gevşeme olurken, ekonomist Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıkladı.

'Dolar 50 TL oldu' diyen Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu! Kimse itiraz etmedi!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların bugün 50 TL olduğunu ve 31 TL’de tutmanın doların 50 TL olmadığı anlamına gelmediğini söyledi.

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı! O gün kur patlaması yaşanacak, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuruna yönelik açıklama geldi. Geçer, doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı.

Selçuk Geçer doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar kuru üzerine yaptığı tahminler ile ünlenen finans uzmanı Selçuk Geçer, Türkiye'de yeni bir döviz krizinin kapıda olduğunu belirterek, "Dolar kuru bu tarihte 45 liraya ulaşacak" uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar çok acil bu tarihe bakın...

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

selçuk geçer dolar tahmini 2022 Haberi

selçuk geçer dolar tahmini 2022

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Dolar tahminleriyle gündemden düşmeyen ünlü ekonomist Geçer bu kez tarih vererek doların geleceği rakamı paylaştı.

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar kuru ne kadar olacak? Dolar Eylül ayında ne kadar olacak? Dolar 2 hafta sonra ne kadar olacak?

"BASKILANAN KURDA PATLAMA OLACAK"

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dar bir bantta devam eden bir dolar kuru olduğunu söyleyerek, bunun bir süre daha devam edeceğini dile getirdi.

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada "Bu baskılanan kurda patlama olacak. Aşağı yönde bir sarkma olur mu.? Olmaz. Kısa vadeli bor. 182 milyar doların üzerine çıkmış borç var. Yarısı bankalara ait. Dolayısıyla bu parayı kısa vadede bulacakları mı? 6 buçuk milyar dolar IMF'den...