29 / 03 / 2024

Selective Blue Alper İnşaat iletişim

Selective Blue Alper İnşaat iletişim

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Alper Yöndem: Konut en iyi yatırım aracı!

doğru bir yatırım, kazancın en büyük Arte Blue Proje Satış Müdürü Alper YÖNDEM faizlerin düşmesiyle çoğu kişinin tasarruflarını çözüp bankadan kredi alarak gayrimenkule yöneldiğini söyledi.

Selective Blue'da 550 bin liraya! Yüzde 20 kar fırsatı!

Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede ön talep fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor..

Selective Blue'da yüzde 20 kar avantajı!

Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede ön talep fiyatları 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue Kartal'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Kartal Selective Blue yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talepte!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da ön talep sürecinde yüzde 20 kar fırsatı!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue'da avantajlı ön talep dönemi sürüyor!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Ön talep süreci ve avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1 ile 4+1 arasında farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Selective Blue'da ön talep dönemi sürüyor!

Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik mimarisi ve eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Selective Blue, Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue'da adalar manzaralı daireler için ön talep toplanıyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep dönemi devam ediyor!

Şehirden uzaklaşmak isteyenler için de Selective Blue’dan Adalar keyfini yaşamak, vapur hatları veya deniz otobüsü seçenekleriyle 20 dakika mesafede.

Selective Blue Alper İnşaat iletişim Haberi

Selective Blue Alper İnşaat iletişim


7 bin 790 metrekare alanda inşa edilen Selective Blue projesi Alper İnşaat tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahilinde yükseliyor. Selective Blue Kartal projesinde 206 konut bulunuyor.


Selective Blue Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer verildi. Selective Blue Kartal projesinde daireler Mayıs 2018 yılında teslim edilecek.


Selective Blue Kartal projesinde daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. 23 katlı iki blok halinde yükselen Selective Blue Kartal projesinde ön satışa özel yüzde 20 kar fırsatı sunuluyor.


Deniz manzarasına sahip olan Selective Blue Kartal projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres : Kordonboyu Mah. Meltem Sok. No:2 Kartal / İstanbul



Tel : 0216 420 86 86

Web : http://selectiveblue.com/

Gülcihan...