23 / 04 / 2024

Selective Blue iletişim

Selective Blue iletişim

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue projesinde ön talep toplanıyor!

Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul – Ankara Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün.

Kartal Selective Blue'da kalite ve lüks bir arada!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep toplanıyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı!

Selective Blue’da ön talep avantajları sürüyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Kartal sahilinde inşa edilen Selective Blue projesinde ön talep dönemi başladı.

Kartal sahilde Selective Blue'da ön talep dönemi sürüyor!

Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Selective Blue Projesi 7 bin 790 metrekare alana sahip. Ön talebi toplanan projede 4 farklı daire tipi mevcut.

Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Selective Blue: Lüks sahilde fırsata dönüşüyor!

Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul – Ankara Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün.

Selective Blue'da ön talep toplanıyor!

Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından, Kartal sahilinde inşa edilen Selective Blue projesinde ön talep dönemi başladı. Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor

Selective Blue’da ön talep fırsatı başladı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Karmen Yapı Blue Lake iletişim!

Toplam 788 adet konutun bulunduğu proje toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Karmen Yapı Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığı imzası taşıyor. Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 788 adet konutun yer aldığı proje 8 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Blue Lake satış ofisi iletişim!

Blue Lake satış ofisi iletişim için 0212 598 1 444 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı imzası taşıyan projede konut, işyeri ve mağaza yer alıyor.

Selective Port Pendik iletişim bilgileri!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Selective Port Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Pendik Selective Port iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Pendik Selective Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Selective Dolphin Kartal iletişim!

Alper İnşaat'ın yeni projesi olan Selective Dolphin projesinde ön talepler telefonda alınıyor. Kartal'daki projede çalışmalar ise devam ediyor. İşte Selective Dolphin Kartal iletişim bilgileri...

Al Ajaji Blue Garden Evleri iletişim bilgileri!

Al Ajaji Blue Garden Evleri projesinde toplam 610 adet daire bulunuyor. 17 blok halinde yükselen proje 100 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. İşte Al Ajaji Blue Garden Evleri iletişim bilgileri...

Selective Port satış ofisi iletişim!

13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Selective Port projesi Pendik'te yükseliyor. Selective Port satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pendik Selective Port iletişim!

Pendik Selective Port iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Daire fiyatları 157 bin TL'den başlayan Selective Port Pendik 13 bin 141 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Atakent MNG Blue Boutique iletişim!

Atakent MNG Blue Boutique iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan dairelerin alanları 51,75 metrekareden başlıyor, 155,92 metrekareye kadar çıkıyor.

Selective Blue iletişim Haberi

Selective Blue iletişim

Selective Blue hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından, Kartal sahilinde inşa edilen  Selective Blue  projesinde ön talep dönemi başladı. Ön talep süreci ve %20 fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan farklı daire alternatifleri bulunuyor. 


Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu projede her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün. 



Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik...