28 / 03 / 2024

Selenium Ataköy iklimlendirme sistemleri

Selenium Ataköy iklimlendirme sistemleri

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri!

Daire fiyatlarının 600 bin TL'den başladığı Selenium Retro 9 Ataköy projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje İstanbul Ataköy'de E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. İşte Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri...

Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy 9 projesi 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları!

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Selenium Retro 9 projesinde teslimler Haziran 2019'da yapılıyor...

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Ataköy Selenium Retro’da teslime son 20 daire!

Aşçıoğlu İnşaat'ın İstanbul Ataköy’de Haziran'da teslim etmeye hazırlandığı projesi Selenium Retro’da son 20 daire, 48 ay yüzde 0 faiz veya 120 aya kadar yüzde 0,49 faiz fırsatıyla sakinlerini bekliyor.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Selenium Ataköy iklimlendirme sistemleri Haberi

Selenium Ataköy iklimlendirme sistemleri

Dört mevsim kesintisiz iklimlendirme konforunu tercih eden projeler arasına Selenium Ataköy de katıldı. İstanbul’un merkez bölgelerinden Ataköy’de yükselen Selenium Ataköy Projesi, sakinlerine konforlu bir iklimlendirme yaşatmak için VRV sistemlerin mucidi Daikin’i tercih etti. Daikin’in mucidi olduğu ve performansı uluslararası sertifikalarla onaylanmış VRV IV ısı pompası ile yaşam alanlarını iklimlendirecek olan Selenium Ataköy sakinleri, tüm ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını en üst düzeyde yaşayacak.


Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen ve toplam 78 bin metrekare inşaat alanına sahip Selenium Ataköy Projesi’nde toplam 321 daire yer alıyor. Mimarisi Aşçıoğlu İnşaat Mimarlık Grubu’na ait olan Selenium Ataköy, her birinde 107 adet residence dairenin bulunduğu 3 bloktan oluşuyor. Mekanik çalışmaları Tanrıöver Mühendislik tarafından yürütülen Selenium Ataköy’ün 4 mevsim kesintisiz iklimlendirme...