28 / 03 / 2024

Selenium Ataköy iletişim

Selenium Ataköy iletişim

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Selenium Ataköy'de son 30 daire satışta!

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor.

Selenium Ataköy projesinde dairelerin yüzde 85'i satıldı!

AŞÇIOĞLU’NUN, İstanbul Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire kaldı. Bugüne kadar yüzde 85’i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Selenium Ataköy’deki son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor. Selenium Ataköy projesi; ihtiyaca uygun daire tipleri, sahip olduğu sosyal imkânları ve avantajlı lokasyonu ile şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Selenium Ataköy daire tipleri!

Selenium Ataköy Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanıyor. 3 blok halinde yükselen Selenium Ataköy daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluşuyor.

Selenium Ataköy projesinde indirim fırsatı!

Zöet ses ve görüntü sistemleri ile Aşçıoğlıı Grup arasında sağlanan iş birliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak. Selenium Ataköy Projesi, özel ürünler ve fırsatlarla alıcılarını bekliyor.

Selenium Ataköy adres bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Selenium Ataköy projesinde konutlar metrekaresi 6 bin 250 TL ' den satışa sunuluyor...

Selenium Ataköy adres!

İstanbul Avrupa Yakasında 3 blok halinde inşa edilen Selenium Ataköy adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Selenium Ataköy iletişim!

Selenium Ataköy iletişim kapsamında telefon numarası şu şekilde; 0 212 215 55 65. Selenium Ataköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor

Ataköy Selenium fiyat listesi!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa edilen ve İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy Ataköy'de inşa edilen Ataköy Selenium fiyat listesi metrekare bazında şekilleniyor. Projede dairelerin metrekaresi 6 bin 250 liradan başlıyor.

Ataköy Selenium ne zaman teslim?

Ataköy Selenium ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Aşçıoğlu İnşaat projesi Ataköy Selenium Rezidans'ta daire fiyatları 598 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Selenium Ataköy projesinde yeni blok satışa çıktı!

Selenium Ataköy projesinde yoğun talep sebebiyle yeni blok satışa çıktı. Aşçıoğlu Selenium Ataköy projesi kapsamında yeni blokta yer alan dairelerin fiyatları 598 bin TL'den başlıyor

Selenium Ataköy'den Tohum Otizm Vakfı'na destek!

Aşçıoğlu Grubu kasım ayında temeli atılacak olan Selenium Ataköy projesini, ilk kez Tohum Otizm Vakfı'nın 10. kuruluş yıldönümü balosunda kamuoyuna tanıtacak. Selenium Ataköy satış sürecinde de Tohum Otizm Vakfı na destek olmaya devam edecek...

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim için 444 38 25 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje 60 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Avrupa Konutları Ataköy iletişim bilgileri!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Avrupa Konutları Ataköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Selenium Retro Ataköy iletişim!

Selenium Retro Ataköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi. Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri!

Toya Grup tarafından hayata geçirilen Toya Moda projesi Sefaköy ‘de inşa ediliyor. Toya Moda Sefaköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

5. Levent Alibeyköy iletişim!

5. Levent Alibeyköy iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Toplam 4 bin 64 adet daireden oluşan proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Pruva 34 Ataköy iletişim bilgileri!

Pruva 34 Ataköy iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 64 64 olarak belirlendi. Toplam 239 adet daireden meydana gelen projede daireler 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi.

Sea Pearl Ataköy iletişim bilgileri!

Kuzu Grup tarafından Ataköy’de inşa edilen Sea Pearl Projesi ’nin satışları devam ediyor. 2017 yılının Temmuz ayında teslim edilecek olan Sea Pearl Ataköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Ataköy'de son daireler satışta!

Aşçıoğlu projesi Selenium Ataköy, satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaştı. Projede son dairelerin satış süreci devam ediyor.

5.Levent Evleri Alibeyköy iletişim!

5.Levent Evleri Alibeyköy iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Kiptaş Finanskent 2 arazisinde inşa edilecek olan proje İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy bölgesinde inşa ediliyor.

Selenium Ataköy Evleri'nde satışların yüzde 75'i tamamlandı!

Aşçıoğlu İnşaat'ın Ataköy'deki rezidans projesi Selenium Ataköy'de satışların yüzde 75'i tamamlandı. 15 ay sonra kapılarını açacak Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor.

Selenium Ataköy Evleri'nin yüzde 75’i satıldı!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandırmayı hedefleyen projesi Selenium Ataköy, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaşan Selenium Ataköy’de, 15 ay sonra yaşam başlayacak.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy iletişim için 0212 559 60 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunabilen projede daire fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.

Selenium Ataköy iletişim Haberi

Selenium Ataköy iletişim

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy projesi yüzde 80 doluluk oranına ulaşarak bölgenin en çok tercih edilen projesi konumuna geldi. Projede  son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor.

Yaklaşık 11 milyon metrekarelik Millet Bahçesi projesine de komşu olacak Selenium Ataköy Sahilyolu ve E-5'in birleştiği, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Fuar Merkezi ve Ataköy Marina'nın çevrelediği bir bölgede, hemen yanı başında metro ve otobüs durakları gibi toplu taşıma imkanları olan bir konumda yer alıyor.

Aşçıoğlu Finansman Modeli ile "48 ay 0 Faiz" veya "yüzde 10 peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka kredisi" seçenekleri bulunan Selenium Ataköy'de son kalan 20 daire satışta.