28 / 03 / 2024

Selim Sait Terzioğlu özgeçmiş

Selim Sait Terzioğlu özgeçmiş

Mimar Selim Sait Terzioğlu kimdir? Mimar Selim Sait Terzioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Selim Sait Terzioğlu şuan hangi alanda çalışmalarına devam ediyor? İşte Selim Sait Terzioğlu...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler için ABD pazarı açıldı!

ABD'de altyapı yatırımları için 3.5 trilyon dolarlık bütçeye Kongre'den onay verildi. ATBD Council Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, bu yatırımların Türk müteahhitler için büyük fırsat olduğunu dile getirdi. 

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ekşioğlu, Esra Ekşioğlu, Yasemin Ekşi Ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Selim Sait Terzioğlu özgeçmiş Haberi

Selim Sait Terzioğlu özgeçmiş

Selim Sait Terzioğlu kimdir?

Selim Sait Terzioğlu, 1959 yılında Bursa’da doğdu. Liseye kadar ki eğitimini Bursa’da tamamladı. 


1983 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu.Siyasette aktif olarak 1993 yılında Refah Partisi’nde başladı. 1994-99 yılları arasında Yıldırım Belediyesi meclis üyeliği görevinde bulundu. 


Fazilet ve Saadet Partisi, Yıldırım kurucu ilçe başkanlığı yaptı.2002 ve 2007 yıllarında Saadet Partisinden Bursa milletvekili adayı oldu.2004 yılı yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.


2010 yılından beri Bursa İl Başkanlığı görevini icra ederken teşkilatların ve Genel Merkezin isteği doğrultusunda 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.


Evli ve iki çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce ve Arapça...