02 / 05 / 2024

Selma Uzuner

Selma Uzuner

Emays Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Uzuner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de Ataşehir, Ataşehir Atatürk Mahallesi, Sedef Caddesi, Ata 2 Sitesi'nde kuruldu.

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selma Köroğlu tarafından kuruldu.

Sele Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sele Grup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Eroğlu tarafından kuruldu.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdenler Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Ercan ve Selma Pektaş ortaklığında kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Selma Feride Çeliktemur kimdir? Selma Feride Çeliktemur hangi pozisyonda çalışıyor?

Selma Feride Çeliktemur kimdir? Selma Feride Çeliktemur hangi mesleği yapıyor? Selma Feride Çeliktemur nereden mezundur? İşte detaylar!

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Selma Uzuner Haberi

Selma Uzuner
Emays Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Uzuner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Emays Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir...