19 / 04 / 2024

semt kocaeli satılık daire

semt kocaeli satılık daire

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de gerçekleştireceği 280 konutluk yeni lüks projesi Semt Kocaeli ile Kocaeli’nin konut standartlarını geliştirmeye devam ediyor.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Semt Bahçekent Evleri satılık daire!

Semt Bahçekent Evleri satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları!

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 84 ay sıfır faizi avantajı sunuluyor...

Semt Bahçekent satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi Hayat Parka komşu konumda inşa ediliyor. Semt Bahçekent satılık daire fiyatları 244 bin TL'den başlıyor.

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire!

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire alanı 120,18 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede aylık taksitler 922,66 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık!

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Satışa sunulan proje Kocaeli Körfezkent'te hayata geçiriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Emlak Konut Körfezkent 4 satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4 satılık dairelerin büyüklükleri 87 metrekareden başlıyor 179 metrekareye kadar ulaşıyor. Kocaeli Körfezkent bölgesinde inşa edilen proje 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde yükseliyor.

Kocaeli Körfezkent 4 Evleri satılık!

Kocaeli Körfezkent 4 Evleri satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen proje 27 bloktan oluşuyor.

Kocaeli Körfezkent 4 satılık daire!

Kocaeli Körfezkent 4 satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Kocaeli Körfezkent'te yükselen proje 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde inşa ediliyor.

Emlak Konut Körfezkent 4 satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4 satılık daire fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kocaeli Körfezkent bölgesinde inşa edilen proje 8 ve 10 katlı 27 blok halinde hayata geçiriliyor.

semt kocaeli satılık daire Haberi

semt kocaeli satılık daire

Pekdemir İnşaat, 22 ayda tamamlayarak, 2019 Mart ayında teslim etmeyi planladığı yeni projesi Semt Kocaeli ile konutta “lüks” standartlarını yeniden belirliyor. Pekdemir İnşaat’ın, yarım yüzyıllık meşe ağaçlarını korumaya alacak biçimde tasarlanan, yüksek kalitedeki, lüks ve modern yeni projesinin lansman ve satışı başladı. Projenin lansmanı amacıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, Semt Kocaeli Projesi ile konutta “lüksün standartları”nı, göz boyayan gösteriş yerine, yalınlık, çevrecilik, işlevsellik, teknoloji ve yüksek kalite olarak yeniden tanımladıklarını vurgulayan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Kocaeli’de, akılcı fiyatlarla yüksek yaşam kalitesi ve yatırım potansiyeli sunan, seçkin ve prestijli bir semt doğuyor” müjdesini verdi.


Pekdemir İnşaat’ın, şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafede, Çayırköy’deki 34 bin metrekarelik arazi üzerinde start verdiği Semt Kocaeli Projesi, 6 katlı 15 blokta,...