19 / 04 / 2024

Seranit Grup Genel Müdürü kim oldu

Seranit Grup Genel Müdürü kim oldu

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanda Ma Grup Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Fakhrızadehesfahanı ve Masood Hamidi ortaklığında kuruldu.

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh Unıted Grup İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Rıshı ve Hazeem Hıjazı ortaklığında kuruldu.

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zohır Alrz tarafından kuruldu.

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Artan Lux Grup Emlak Oto Kiralama Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Seyedi Ekrami ve Kambız Nourikolori ortaklığında kuruldu.

Şeri Grup İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeri Grup İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedreza Shahriyarniya tarafından kuruldu.

İklima Grup Aracılık Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İklima Grup Aracılık Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Yıldırım tarafından kuruldu. 

Siyana Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyana Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sıavash Karımı ve Hamıd Karımı ortaklığında kuruldu. 

Seranit Grup Genel Müdürü kim oldu Haberi

Seranit Grup Genel Müdürü kim oldu

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan 28 Şubat 2017 itibarı ile görevinden ayrıldı. Hamdi Altunalan’dan boşalan Genel Müdürlük görevine vekaleten Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı. Yönetim Kurulu üyeliğine ise aynı zamanda Sinpaş Holding Yönetim Kurulu üyesi olan Sayın Fatih Kıvanç getirildi.


03.03.2017, İstanbul. Yapı sektörüne 20 yılı aşkın bir süredir yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünler sunan Seranit Grup 2017 yılına üst yönetiminde önemli bir değişim ile girdi. 2001  - 2012 yılları arasında Seranit Grup Genel Müdürü, 2012 yılından bu yana da Seranit Grup Başkanlığı görevini yürüten Sayın Hamdi Altunalan’ın 28 Şubat 2017 itibarı ile görevinden ayrıldığı açıklandı. Altunalan’ın ardından Genel Müdürlük görevini vekâleten Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı devraldı. Yönetim Kurulu üyeliğine ise...