20 / 04 / 2024

serdar çalkan

serdar çalkan

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu olan İlbank, uluslararası kuruluşlardan yerel yönetimlere kredi desteği sağlamaya devam ediyor.

Alkan Mermer ve Granit A.Ş 40.yılını kutluyor!

Aralarında Başbakanlık binasının da bulunduğu çok sayıda modern yapının mermer üretimini yapan Alkan Mermercilik 40. Yılını kutluyor. Alkan Mermer ve Granit A.Ş 40. yılına özel etkinlik düzenliyor...

Serdar Yılmaz: Konutlara ihtiyaç olduğu sürece piyasa talebi yaratacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan İnsay Yapı Serdar Yılmaz konutlara olan ihtiyaçtan ve bunun piyasaya yansımalarından bahsetti...

Serdar Bilgili: Parkorman'a ilk kazma Ocak'ta vurulacak!

Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, “Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ‘biz hata yaptık’ diyecekler” dedi.

Serdar Bilgili, Park Orman ve Galataport için tarih verdi!

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Serdar Bilgili tarih verdi...

Murat Serdar Kırçıl kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi İnşaat Mühendisi Murat Serdar Kırçıl kimdir? Murat Serdar Kırçıl, hangi işlerde görev aldı?

Mahir Alkan: Balıkesir teknokent ile bilimin yeni merkezi olacak!

Balıkesir Üniversitesi ile Bilim ve Sanayi Bakanlığı işbirliğinde kurulacak 'teknokent' çalışmaları hakkında bilgi veren Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, kuruluşta sona geldiklerini belirtti.

İzmit Serdar Mahallesi’ne KOMEK ve Bilgievi açıldı!

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.

Serdar İnan: OnaltıDokuz gökdelenleri yıkım kararı ile ikinci hata yapılacak!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un tarihi dokusunun korunamadığına dikkat çekti. İnan, OnaltıDokuz gökdelenlerine önce ruhsat verilerek hata yapıldı, şimdi yıkım kararı ile ikinci bir hata yapılacak dedi...

Alkan Otomotiv, lüks konut sektörüne adım attı!

Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu...

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Kemal Serdar Dişli kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Serdar Dişli kimdir? Kemal Serdar Dişli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Serdar Dişli'nin biyografisi...

Serdar İnan: Bu yıl altı yeni projeye başlayacağız!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "bu yıl içerisinde altı yeni projeye başlıyoruz. Bunlar Halkalı, Esenyurt, Basın Ekspres, Kartal, Sanayi Mahallesi'nde, Sarıyer'de yükselecek" dedi.

Mücahit Alkan: Hedefimiz kentsel ve sosyal dönüşümü bir arada gerçekleştirmek!

Bursa Kentsel Dönüşüm Derneği'yle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan, hedeflerinin bölgede hem kentsel hem de sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

serdar çalkan Haberi

serdar çalkan


Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve İlbank arasında 2011 yılında yapılan yaklaşık 13 milyar Japon yeni (134 milyon Amerikan Doları) tutarındaki anlaşma ile "Belediye Kanalizasyon Şebeke ve Atıksu Arıtma Tesislerin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında belediyelerle yapılan alt kredi anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. İller Bankasında gerçekleştirilen imza töreniyle JICA kredisi kapsamında Kütahya ve Kuşadası belediyelerine kanalizasyon, yağmursuyu şebekesi ve atıksu arıtma tesisleri yapımı için 54 milyon TL. kredi kullandırılacak.

İlbank Genel Müdürlüğünde yapılan imza töreninde konuşan İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çalkan, İller Bankasının bünyesinde istihdam ettiği mühendis kadrolarıyla belediyelerin gerçekleştirdiği proje ve altyapı çalışmalarında önemli hizmetler sunduğunu ve bu hizmetin 1933 yılından günümüze kadar kesintisiz devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Çalkan, "Türkiye'nin imarında, özellikle altyapısında belediyelerin ve kentlerin gelişmesinde önemli işlevler...