04 / 05 / 2024

Sertan Kocasaraç

Sertan Kocasaraç

Visal Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Genç, Sahap Karlı, Sertan Kocasaraç tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu

Nautica Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nautica Mühendislik Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertan Yıldız tarafından kuruldu.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ssa Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssa Yapı Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Selamı Sertan Arslan tarafından kuruldu.

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reşadiye İnşaat Limited Şirketi Kadıkyö'de Arzu Aytekin ve Sertan Özyağmur ortaklığında kuruldu.

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Evoy Turizm Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evoy Turizm Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sertan Yusuf Tanverdi tarafından kuruldu.

Sekur Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sekur Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sertan Kurdoğlu tarafından kuruldu.

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sertan Usta ve Emrah Çınar ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

TSKB Teminat Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal oldu!

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ünal, yeni görevine Ekim 2015’te başladı.

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Moss Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Moss Yapı Limited Şirketi, Sertan Şahin tarafından 100 bin liralık sermaye bedeli ile 15 Mayıs 2015 tarihinde Üsküdar, Küçüksu Mahallesi, Kaldırım Caddesi 'nde kuruldu.

Sertan Kocasaraç Haberi

Sertan Kocasaraç

Visal Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Genç, Sahap Karlı, Sertan Kocasaraç tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. Visal Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Visal Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Karlıdere Caddesi,...