11 / 05 / 2024

Setur turizm görme engelliler için web sitesi

Setur turizm görme engelliler için web sitesi

Setur, turizm sektöründe yine bir ilki gerçekleştirerek görme engelli misafirleri için web sitesi tasarladı. Misafirler, engelsiz.setur.com.tr adresine girerek artık tatillerini kendileri seçebilecekler.

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Ayday tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Tuzla Şifa Mahallesi, Cihangir Sokak'ta kuruldu.

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Eskin ve Burak Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Vema86 İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema86 İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Keser tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Orze Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orze Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Verep tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdüllatifpaşa Sokak'ta kuruldu.

Basera İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Basera İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Mohammed Naıem L Alkanjı ve M.Hussaın M Aljefrı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Pekmez Caddesi'nde kuruldu.

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abit Tüfekçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Eyüp, Nişancı Mahallesi, Defterdar Caddesi'nde kuruldu.

Nilsu Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilsu Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Komşu tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, 1.Aşık Veysel Caddesi'nde kuruldu.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş kuruldu!

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş, Musa Abdullah Mirbuti Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beykoz'da kuruldu.

Haskaya Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskaya Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Akyüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kartal, Yeni Soğanlık,Orta Mahallesi, Gençosman Caddesi'nde kuruldu.

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Varıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Çekmeköy, Koçullu Mahallesi, Karasu Caddesi'nde kuruldu.

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi , Muriel Azaryad Dirik Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Ali Rıza Cevik Sokak Ömeroğlu Sitesi'nde kuruldu.

Setur turizm görme engelliler için web sitesi Haberi

Setur turizm görme engelliler için web sitesi


Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan Setur, turizm sektöründe yine bir ilki gerçekleştirerek görme engelli misafirleri için web sitesi tasarladı. Misafirler, engelsiz.setur.com.tr adresine girerek  artık tatillerini kendileri seçebilecekler.  


Setur, turizm alanında, Türkiye’de yaşayan 200.000’den fazla görme engellinin erişebileceği ve rahatlıkla kullanabileceği engelli dostu web sitesi http://engelsiz.setur.com.tr’yi kullanıma açıyor.


Mobil uyumlu http://engelsiz.setur.com.tr, görme engelliler için içerik ve kullanım kolaylığı sunuyor. Kullanıcılar, sitede yer alan içerikleri ekran okuyucu (Screen Reader) yardımı ile dinleyebilecek ve tek bir tuşa (Tab tuşuna) basarak içerikler arasında geçiş sağlayabilecekler. http://engelsiz.setur.com.tr’ye