25 / 04 / 2024

Sevgi Uyanık

Sevgi Uyanık

Artı Deneyim pazarlama yöneticisi Ufuk Kayador, gayrimenkul sektöründe tek seferlik müşterilere ulaşmaya çalışmak yerine var olan müşterileri sadık birer marka elçisine dönüştürmeyi öneriyor. Bunu sağlamanın en önemli yolu ise müşteriyle kurulacak doğru iletişim.

Artı Deneyim Gayrimenkul Danışmanlık şirketi kuruldu!

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır elde ettikleri büyük deneyimle, farklı çözümler sunma konusunda uzmanlaşan Ufuk Kayador ve Sevgi Uyanık, 2013 Ekim ayında Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık Şirketi'ni kurdu...

Kiracılar uyanık olun! Evden çıkarken depozitoyu alamayabilirsiniz!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan diyaloglar ve sıkıntılar, kira artış anlaşmazlıkları, aidatta yaşanan sorunlar bu konunun gündemdeki yerini sıcak tutmasını sağlıyor. Bir kiracı evi boşaltırken hangi durumlarda depozitosunu geri alamaz işte merak edilenler.

Ev alıyorum derken, dert almayın! Uyanık kiracılara dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe büyürken, yeni ev alacaklar için de uyarılar peş peşe geliyor. Hukukbil isimli kullanıcı X sosyal medya hesabından içinde kiracı olan evler ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracılar uyanık olun! Ev sahibiniz yüzde 100 kira zammı yapabilir!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan kira zammı sıkıntıları her geçen gün giderek artıyor. Bu süreçte, yasal sınırlamayı aşmanın yolunu bulacak olan ev sahipleri yüksek oranlı kira zammı yapmaya başladılar bile!

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Yıldız tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Her yolu deniyorlar! Uyanık ev sahiplerinden yeni yöntem

Fahiş kira artışları devam ediyor. Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira polemiği de sürüyor. Devlet tarafından yapılan açıklama ile boş evlere vergi alınacağı belirtilirken ev sahipleri bu durumdan kaçınmanın da yöntemini üretti. İşte tüm detaylar...

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bbugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Seval Acar tarafından kuruldu.

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

Doların 6 gün sonra geleceği seviye ortaya çıktı! Doları olanlar uyanık olun! Bu rakam bir ilk olacak!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz tazrafındanki gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcıların ortak konusu olan doların ne olacağı ise araştırılıyor. Bu kapsamda uzmanlardan dolar yorumları da gelmeye devam ediyor. Doların 6 gün sonraki seviyesi ortaya çıktı! Doları olanlar  uyanık

Atom Hafriyat İnşaat Ve Kimyasal Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Atom Hafriyat İnşaat Ve Kimyasal Ürünler Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Uyanık tarafından kuruldu.

Altının efendisi İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Altın ve doları olanlar uyanık olun! Çok batan olacak

Altının efendisi İslam Memiş, altın ve dolardaki hareketliği değerlendirerek yatırımcılara ''uyanık olun'' uyarısında bulundu.

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uyanık tarafından kuruldu.

Sevgi Uyanık Haberi

Sevgi Uyanık

Yeni davranış modelleri ve artan ürün çeşitliliği günümüz konut alıcılarını ve onların marka ile etkileşimlerini yakından etkiliyor. Yeni dönem konut pazarlama trendlerinin başında, müşteri kazanmaya çalışmaktan çok, var olan müşteriyi sadık bir marka elçisi haline getirmek geliyor. Artı Deneyim pazarlama yöneticisi Ufuk Kayador, gayrimenkul sektöründe tek seferlik müşterilere ulaşmaya çalışmak yerine var olan müşterileri sadık birer marka elçisine dönüştürmeyi öneriyor. Bunu sağlamanın en önemli yolu ise müşteriyle kurulacak doğru iletişim.


Konut satın almanın hızlı tüketim ürünlerini satın almak gibi kolay verilen bir karar olmadığının altını çizen Kayador, “Tüketicinin gayrimenkul almaya karar vermesi çok daha uzun ve karmaşık bir süreç. İnsanların güvenebileceği bir markayı inşa etmek uzun bir maraton ve inşaat firmalarının da bunun farkında olması ve sabırlı olması gerekiyor” dedi. 


Kayador...