19 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar lansman fiyatları ne kadar

Seyr-i Adalar lansman fiyatları ne kadar

Seyr-i Adalar projesi Maltepe'de hayata geçiriliyor. 120 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation 5 (PS) için artık her şey netleşti. Bu haberimizde PlayStation 5 için  Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili detataylı bilgiye sahip olacaksınız

Kalamış Adalar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje! 

Kalamış Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe'de yükselen Kalamış Adalar, lansman öncesi fırsatlarla satışa sunuldu. Kalamış Adalar'da 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi için lansman müjdesi!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Gazimağusa-Maraş Bölgesinde ziyarette bulundu. Baybars, vatandaşlara kısa süre sonra Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi’nin lansmanının yapılacağının müjdesini verdi.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Tema İstanbul Bahçe basın lansmanı 29 Kasım'da!

Türkiye’nin en büyük özel sektör gayrimenkul geliştirme projesi Tema İstanbul’un merakla beklenen 2. etabı için lansman tarihi açıklandı.

Büyükyalı İstanbul yeni etap lansmanı 21 Eylül'de!

Özak GYO'nun İstanbul Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul projesinin yeni etabı için lansman tarihi açıklandı.

Ömür İstanbul projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

Efitaş İnşaat Ömür İstanbul projesi için lansman toplantısı düzenliyor. Toplantı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

İşte lansman fırsatlı 9 proje!

Önce S&P ardından Moody's'in Türk ekonomisi hakkında verdiği yatırım alanında verdiği zayıf notlarla yatırımcıları Türkiye"ye yatırım yapmaktan kaçırmaya çalışmasına rağmen inşaat ve gayrimenkul sektörü yatırımlarında hız kesmedi.

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Seyr-i Adalar lansman fiyatları ne kadar Haberi

Seyr-i Adalar lansman fiyatları ne kadar

Maltepe'de inşa edilen Seyr-i Adalar projesinde satış süreci devam ediyor. Tek blokta meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Seyr-i Adalar'da son lansman fiyatları. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için projenin satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0216 366 66 70.


Seyri Adalar Maltepe projesi konum olarak E-5 karayoluna 2 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, minibüs yoluna 1 dakika ve Maltepe Park AVM'ye 3 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Daire alanlarının 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değiştiği Seyr-i Adalar Maltepe projesinde teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 


Seyri Adalar projesinde toplam 120 tane daire yer alıyor. Projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 33 ay vade farksız...