26 / 04 / 2024

Seyr-i İstanbul Konutları nerede

Seyr-i İstanbul Konutları nerede

Toplam 500 adet bağımsız birimin yer aldığı projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükseliyor.

Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Kınaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Seyr-i İstanbul 500 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Loca Şişli Konutları fiyat listesi!

Loca Şişli Konutları fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Kütan Mühendislik tarafından inşa edilmekte olan projede 2+1, çatı dubleks ve 4+1 konutlara yer veriliyor...

Mint Şişli Konutları fiyatlar!

Mint Şişli Konutları fiyatlar kapsamında projede fiyat listesi minimum 338 bin TL'den başlıyor. Proje Mint Yapı imzası taşıyor...

Mint Şişli Konutları fiyat listesi!

Mint Şişli Konutları fiyat listesi 286 bin TL'den başlıyor. MİNT imzasıyla yükselen projede ön talepler alınıyor...

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları!

Toplam 500 adet bağımsız birimin yer aldığı projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükseliyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ne zaman başlıyor?

Kınaş İnşaat''ın Topkapı'da inşa edeceği Seyr-i İstanbul Evleri projesi Şubat 2016 yılında başlıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 354 adet konut, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi!

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı projesinde 354 daire, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Seyr-i İstanbul Konutları nerede Haberi

Seyr-i İstanbul Konutları nerede

Toplam 350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimden meydana gelen proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor. 


Seyr-i İstanbul Konutları projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ulaşım bilgisine göre Seyr-i İstanbul projesi Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek.


Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları satış tarihi  Şubat ayı olarak belirlendi. Projede birçok sosyal yaşam seçenekleri sunuluyor.


Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Tülay...