24 / 04 / 2024

Seyrantepe Galatasaray ihalesi

Seyrantepe Galatasaray ihalesi

28 şirketin şartname aldığı ihalede sadece 5 şirketin teklif verdiğini az önce duyurmuştuk. Şirketlerden birisi dudak uçuklatan bir rakam önerdi. Hangi şirket? Projeden ne kadar ciro yapacağını iddia etti?

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Galatasaray Seyrantepe'de teknokent kuruyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Seyrantepe'de bir teknokent kuracaklarını söyledi.

Galatasaray Florya arazisinin ihalesi gelecek ay yapılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gelecek ay Florya arazisi için ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

Riva projesi Galatasaray'ın kasasını dolduracak!

Emlak Konut'un Riva arazisinin ihalesi dün yapıldı ve ihaleyi milyarlık teklifler damga vurdu. Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Riva Projesi'nde nihai rakam bu işlerin yapılıp bitmesi ile ortaya çıkacak, elde edilecek rakam bugünkü rakamın çok üstüne çıkacak." dedi.

Galatasaray Riva ihalesini Fema İnşaat-KLV İnşaat kazandı!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" usulü ile inşa ettirilecek ve arsa bedelinin yüzde 80’inin Galatasaray'a verileceği arsanın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 1 milyar 178 milyon TL teklifle Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı kazandı.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi bugün!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 1 milyon 157 bin metrekarelik arsanın yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi yarın!

Galatasaray’ın İstanbul Riva’daki arsası yarın Emlak Konut GYO öncülüğünde ihaleye çıkıyor. İhaleye 10’dan fazla firmanın teklif vermesi bekleniyor.

Galatasaray Riva projesinin ihalesi 8 Haziran'da!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesinin ihale tarihi açıklandı. Proje için hazırlatılan mimari görseller yayınlandı. İşte Galatasaray Riva projesinin ihale detayları...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 238 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe mevkii 143 adet HAİT ile diğer ek tesisleri ve Kurdoğlu mevkii 95 adet HAİT ile diğer ek tesisleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir çevre düzenleme ihalesi 24 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevkii'nde yer alan tesislerin inşaatları ve altyapı ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Seyrantepe 600 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Seyrantepe ilçesi 600 tataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık ihale usulü ile bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Seyrantepe Galatasaray ihalesi Haberi

Seyrantepe Galatasaray ihalesi

Bugünkü Seyrantepe'ye Stadyum, Ali Samiyen'e ise turizm ve ticaret merkezi inşaası ihalesinde tekliflerin Nurol İnşaat, Eren Talu Mimarlık, Cengiz İnşaat, Mesa Mesken ve Bozoğlu İnşaat'tan geldiğini duyurmuştuk.

Peki kim? Ne teklif etti?

1) Bozoğlu İnşaat: 474.6 milyon YTL hasılat, TOKİ'ye 118.6 milyon YTL pay ve hasılatın aşılması durumunda yüzde 25 pay ilave pay.

2) Eren Talu Mimarlık: 1.48 milyar YTL hasılat, 111.1 milyon YTL TOKİ payı ve yüzde 7.5 ilave pay.

3) Nurol İnşaat 649.7 milyon YTL hasılat, 13.6 milyon YTL idare payı ve yüzde 0...