20 / 04 / 2024

Siemens bulaşık makineleri ne kadar

Siemens bulaşık makineleri ne kadar

Evindeki bulaşık makinesini bir yenisi ile değiştirmeyi düşünenler ya da yeni ev kuracak olup yeni bir bulaşık makinesi alacak olanlar ankastre bulaşık makinelerinin fiyatlarını ve özelliklerini araştırıyorlar. İşte Siemens Ankastre Bulaşık Makinesi fiyatları..

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Siemens SN515B01DT iQ100 yarı ankastre bulaşık makinesinde dev fırsat! Hemen bakın!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens, son teknolojik özelliklere donatılmış yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Siemens, bu bulaşık makinesinin tüm detayları ve özelliklerini paylaştı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Siemens iQ300 Solo Bulaşık Makinesi cazip fiyatıyla satışa sunuldu! Fiyatını görenler hayret ediyor!

Siemens, iQ300 Solo Bulaşık Makinesi’ni yeni evlenecekler çiftler ve bulaşık makinesi almak isteyen tüketiciler için satışa sundu. Peki, bu bulaşık makinesinin teknik özellikleri, detayları nedir? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Regal bulaşık makineleri en uygun bu adreslerde! 7 Nisan 2023 fiyat listesi…

Geniş ürün seçeneği sunan Regal'in, şık ve modern tasarımlarıyla öne çıkan kolay kullanım özelliğine sahip bulaşık makineleri, birçok ailenin evinde yer alıyor. Peki, Regal bulaşık makinesi fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Siemens bulaşık makineleri ne kadar Haberi

Siemens bulaşık makineleri ne kadar

Mutfaklardaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makineleri şık tasarımları ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor. Siemens Tam Ankastre Bulaşık Makinelerinde bir çok özellik bir arada yer alıyor. 

Siemens Ankastre Bulaşık Makinelerini, Home Connect Uygulaması ile nerede olursanız olun kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Bulaşık makineleri iOS ve Android ile uyumlu olarak tasarlandı.  

Siemens Ankastre Bulaşık Makinelerinde yer alan varioDrawer özelliği sayesinde çatal bıçak takımı gibi küçük mutfak eşyalarınıza uygun 3. sepeti ile bulaşık makinenizde yüksek düzeyde esneklik sağlanır. 

Otomatik yarım yük, tek tuşla çalışan AutoProgram ve gelişmiş sensörler ile tüm yıkama sürecini kontrol ederek uygun miktarda su ve enerji kullanımı ile parlak sonuçları garantiler. 

Ayrıca, Aquastop su emniyet sistemi ile su hasarlarına karşı makinenizin ömrü boyunca koruma sağlar. Aşınmaz...