25 / 04 / 2024

Siemens Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatı

Siemens Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatı

Kurutmalı çamaşır makineleri hem çalışan kadınlar hem de ev hanımları tarafından oldukça tercih ediliyor. Zamandan tasarruf yapmanızı sağlayan kurutmalı çamaşır makineleri bir çok özelliğiyle de dikkat çekiyor. Peki, Siemens kurutmalı çamaşır makineleri ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni haftaya indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü. İşte 27 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Siemens WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesi cazip fiyatlarla satışa çıktı!

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Siemens hem çamaşır makinesini ve hem de kurutma makinesini bir arada bulunduran kurutmalı çamaşır makinesini görücüye çıkardı. Siemens, WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesini uygun fiyata satışa sundu.

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!

Siemens, resmen teknoloji harikası olan WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesini satışa sundu. Siemens’ten gelen bu güzel haberin ardından bu makinenin detayları ve teknik özellikleri araştırılmaya başlandı.

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

İşte 29 bin 799 TL'ye satılan Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatları araştırılmaya devam ediyor. 29 bin 799 TL'ye satılan Kurutmalı Çamaşır Makinesi özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde büyük fırsat!

Siemens, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde elektronik eşyalarından biri olan kurutmalı çamaşır makinesi konusunda dev bir adım attı. iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni piyasaya sunan Siemens, bu makinenin teknik özelliklerini ve fiyatını da müşterileriyle paylaştı.

A101'de çamaşır kurutmalığı 159 TL'ye, piknik sandalyesi 149 TL'ye, elektrikli süpürge 489 TL'ye düştü!

A101'in 29 Haziran 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, çamaşır kurutmalığı 159 TL'ye, piknik sandalyesi 149 TL'ye, elektrikli süpürge 489 TL'ye düştü.

Yapay zekâ kontrollü Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi çıktı!

Teknoloji denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Samsung, yapay zekâ kontrollü kurutmalı çamaşır makinesini müşterilerinin beğenisine sundu. Ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Samsung, kredili ödem imkânının da bulunduğunu açıkladı.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Siemens iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi alana çamaşır makinesinde tam 2 bin TL indirim!

Siemens, evine beyaz eşya almak isteyen tüketicilere özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi alana çamaşır makinesi alımlarında tam 2 bin TL indirim uygulayacağını duyuran Siemens’in bu kampanyası büyük ilgi gördü.

Beko kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları ne kadar, özellikleri neler? 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yıkama ve kurutmayı tek makinede yaparak büyük avantaj sağlayan Beko kurutmalı çamaşır makineleri, hayat kolaylaştıran üstün teknolojileri ile öne çıkıyor. Peki, Beko kurutmalı çamaşır makinesi en uygun nereden alınır? İşte detaylar...

LG kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları kaç TL, en uygun nereden alınır? 7 Nisan 2023 fiyat listesi...

LG'nin ileri teknoloji kurutmalı çamaşır makineleri yıkama ve kurutma performansı ile dikkat çekiyor. Fonksiyonel özellikleriyle büyük konfor sunuyor. Peki, LG F0L2CRV2T kurutmalı çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Siemens Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatı Haberi

Siemens Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatı

Siemens kurutmalı çamaşır makineleri kombinasyonuyla, çok miktarda yere ihtiyaç duymadan tam bir çamaşır bakımı lüksünün keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Bu modern kurutmalı çamaşır makineleri, sizlere konvansiyonel önden yüklemeli çamaşır makineleri kadar geniş ve mükemmel biçimde temiz ama aynı zamanda nazik biçimde kurutulmuş çamaşırlar sunuyor. Devasa ekranı ve kolay anlaşılan kullanımıyla yıkama ve kurutma işlemlerinin çevrim çeşitlerini rahat bir şekilde kumanda edebiliyorsunuz. 

Yenilikçi teknolojisiyle Siemens iSensoric çamaşır makineleri, Wash & Dry programıyla çamaşırlarınızı sadece 60 dakikada yıkıyor ve kurutuyor. Sensör kontrollü otomatik kurutma ile çamaşırların fazla kurutulularak çekmesi önlüyor.

10 yıl garantili IQdrive motor sessiz ve yüksek verimli yıkama performansı sunuyor. Titreşim Önleyici Yan Paneller, yıkama ve dönme işlemi sırasında titreşimleri azaltıyor ve daha fazla stabilite sağlıyor. 
 

Ayrıca waterPerfect Plus özelliği sayesinde...