23 / 04 / 2024

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat iletişim

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat iletişim

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Beklenen büyük İstanbul depreminde süre kısaldı: Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük İstanbul depreminde sürenin kısaldığını vurguladı ve hafta sonu farklı şehirlerde meydana gelen depremlerle ilgili de konuştu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi en uygun nerede, özellikleri ne? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi, 14 kişilik geniş iç hacmi, hızlı programı, otomatik kapı açma ve ekstra durulama özelliği ile dikkat çekiyor, Peki, Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesinde mini program var mı? İşte detaylar...

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

Otomatik sıcaklık kontrolü ile aklınız buzdolabınızda kalmasın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacimli buzdolabı isteyenler için Vestel,ekran koruma modu,wifi teknolojisi ve çocuk kilidi gibi bir çok özelliğe sahip buzdolabı ile öne plana çıkıyor. Buzdolabı kapısı açık kaldığında sizi sesli uyaran teknolojisi ile Vestel no frost buzdolabı ilgileri üstüne çekiyor.

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kış aylarının keyfini sıcacık içeceklerle çıkarmanızı sağlayacak Korkmaz termos çeşitleri ve 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Soğuk havalarda işe ya da okula giderken, sıcacık kahvenizden bir yudum almanın keyfine varmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! İçmek istediğiniz içeceklerin ısısını koruyan, uygun fiyatlı Korkmaz termos çeşitleri ve fiyatları işte karşınızda...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

İzmir Seferihisar'daki zeytinliğe konut mu yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Sığacık ve Batı Akarca Planlama Bölgeleri Belediye Meclisince kabul edilmişti. Hazırlanan ve kabul edilen projeye itiraz edilmişti. Yapılan itirazlar sonrasında güncellenen plana 'konut alanı' bölgesi eklendi.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat iletişim Haberi

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat iletişim

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme, tekne turu ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri...