12 / 12 / 2025

Siirtli Öktem Kardeşler

Siirtli Öktem Kardeşler

Siirtli Öktem Kardeşler, 2001 yılında Partner Teknik Endüstriyel'i kurdu. İki kardeş bugüne kadar Irak, Libya, Suudi Arabistan ve Mısır'da 100'ün üzerinde anahtar teslim fabrika yaptı. Şirketin şu anda da sekiz projede 110 milyon Euro'luk işi devam ediyor.

Koç Kardeşler Lojistik Otomotiv konkordato ilan etti!

Osmaniye'de faaliyet gösteren Koç Kardeşler Lojistik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato ilan etti. 

Konkordato ilan eden Yılmaz Kardeşler Lojistik ve ortaklarına 1 aylık ek süre!

Yılmaz Kardeşler Uluslararası Lojistik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında daha önce verilen geçici mühlet kararları, 10 Eylül 2025 tarihinden itibaren 1 ay süreyle uzatıldı.

Gür Kardeşler Dayanıklı Tüketim Malları’na 3 ay geçici mühlet!

Gür Kardeşler Dayanıklı Tüketim Malları Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.hakkında 3 ay geçici mühlet kararı verildi.

İlhan Kardeşler Tekstil’e 3 ay geçici konkordato mühleti!

Denizli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, mali sıkıntı yaşayan İlhan Kardeşler Tekstil İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. hakkında 3 ay süreyle ayrı ayrı geçici mühlet kararı verdi.

Meri Pack Paketleme ve Tostçu Kardeşler Gıda’ya 3 ay geçici konkordato mühleti!

İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, ekonomik sıkıntı yaşayan Meri Pack Paketleme Ambalaj Reklam Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Tostçu Kardeşler Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

2 Kardeşler Mobilya’nın geçici konkordato mühleti 2 ay uzatıldı!

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, 2 Kardeşler Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne daha önce verilen üç aylık geçici mühletin 2 ay süreyle uzatılmasına karar verdi.

Ünlü demir-çelik şirketi Sıddık Kardeşler konkordato talep etti!

1967 yılında Karabük’te kurulan Türkiye’nin önde gelen demir çelik şirketlerinden Sıddık Kardeşler Haddecilik Sanayi ve Ticaret AŞ konkordato başvurusunda bulundu.

Yılmaz Kardeşler Uluslararası Lojistik için konkordato süreci başladı!

İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Yılmaz Kardeşler Uluslararası Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortakları hakkında 3 ay geçici mühlet kararı verdi.

2 Kardeşler Mobilya Tekstil konkordato korumasına alındı!

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, 2 Kardeşler Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

Konkordato talebinde bulunan Üçel Kardeşler Gıda’ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato talebinde bulunan Üçel Kardeşler Gıda Ticaret Ltd. Şti. hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet kararı verdi. 

Kardeşler arası miras paylaşımında dikkat edilmesi gerekenler...

Hisseli tapu sahiplerini ilgilendiren önemli bir değişiklik uzmanlar tarafından açıklandı. Buna göre, kardeşler arasında gerçekleşen miras paylaşımında artık yeni düzenlemeler hayata geçirilmiş olacak.

Miras paylaşacak kardeşler nelere dikkat etmeli?

Aile tarafından bırakılan miras paylaşımlarında kardeşler arasında yaşanan anlaşmazlıklar ve sonrasında çıkna sorunlar karşısında atılabilecek adımlar vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Buna göre, kardeşler eşit payda miras almak zorunda mı?

Anne babası ölenler dikkat! Miras paylaşımı nasıl yapılır? Kardeşler arası miras paylaşımı ve miras sorgulama 2024...

Miras paylaşımı çoğu zaman aileler arasında anlaşmazlıklara neden oluyor. Peki miras paylaşımı nasıl yapılır? Kardeşler arası miras paylaşımı nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Siirtli Öktem Kardeşler Haberi

Siirtli Öktem Kardeşler

Türkiye'de gözler önünde olmayan birçok girişimci dünya çapında başarılı işlere imza atıyor. Siirtli bir esnafın oğlu olan, Siirt'te doğup büyüyen Hüseyin Öktem ve kardeşi Ihsan Öktem'in hikayeleri de girişim yapmak isteyenlere örnek olacak bir başarı öyküsü. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, ODTÜ Kimya Mühendisliği mezunu olan Hüseyin Öktem, 2001 yılına kadar Enka Teknik'te çalıştı. 2001 yılında ise ODTÜ Makine Mühendisliği mezunu kardeşi İhsan Öktem ile birlikte Partner Teknik Endüstriyel şirketini kurdu. Öktem Kardeşler, bugüne kadar Irak, Libya, Suudi Arabistan ve Mısır'da 100'ün üzerinde anahtar teslim fabrika inşaatı yaptı.

Şirketin şu anda Irak, Libya ve Suudi Arabistan'da sekiz projede 110 milyon Euro'luk işi devam ediyor. Şirket, anahtar teslim çimento ve demir-çelik tesisleri ile enerji santralleri kuruyor.

Partner Teknik Endüstriyel Yönetim Kurulu...