23 / 04 / 2024

Şile Home Town güncel fiyatları

Şile Home Town güncel fiyatları

Eyfel Yapı imzası ile inşa edilen Home Town projesi Şile'de hayata geçiriliyor. Şile Home Town daire teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Şile Home Town güncel fiyatları haberimizde bulunuyor.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Çakmaklı Yapı İnşaat Turizm Lojistik ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmaklı Yapı İnşaat Turizm Lojistik ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Home Verwaltung Gmbh tarafından kuruldu. 

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Motto İstanbul ödeme kampanyası 2018!

"Hayal değil, gerçek" sloganıyla tanıtılan  Motto İstanbul  projesinde 55 bin lira peşinat ile home-ofis sahibi olunabiliyor..

Motto İstanbul'da 55 bin lira peşinatla! Hayal değil, gerçek!

Hemen teslim edilen Motto İstanbul projesinde 55 bin lira peşinat ile home-ofis sahibi olunabiliyor. Proje "Hayal değil, gerçek" sloganıyla tanıtılıyor.

Rasch Home Style-Modern Surfaces duvar kağıdı ile mutlu evler

Rasch markasının “Home Style-Modern Surfaces” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde mutlu ve huzurlu bir atmosfer yaratın!

Tuba Ünsal Şile'deki evini InStyle Home'a açtı!

Oyuncu Tuba Ünsal, ailesi ile hafta sonlarını geçirmeyi sevdiği geniş bir çam ormanının içinde yer alan Şile'deki müstakil evinin kapılarını InStyle Home için açtı..

İstasyon 24 Evleri'nde peşinatsız, 60 ay 0 faiz ile!

24 Gayrimenkul, Atakent’in en yeni home office projesi İstasyon 24’de başlattığı peşinatsız ve faizsiz 60 ay vadeli kampanyası ile aylık 2.750 TL’den başlayan taksitlerle gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü yine güldürecek

Future Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Home Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Faıad Hamouch tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül 'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi 'nde kuruldu.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

ISAF Smart Home Fuarı sektör profesyonellerini buluşturacak!

Önde gelen iletişim teknolojileri şirketlerinden Bircom, ISAF Smart Home Fuarı ile farklı sektörlerden profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor. Bircom, ISAF’ta 2N markalı akıllı ev, güvenlik ve iletişim çözümlerini tanıtacak.

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgühome İnşaat Enerji Emlak Danışmanlığı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Özel ve Hüseyin Güngör ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Rams Yapı Sample Home'da 1+1'ler 240 bin TL'den satılıyor!

Sample Home projesinde daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade ile banka kredisi kullanılabiliyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Şile Home Town güncel fiyatları Haberi

Şile Home Town güncel fiyatları

Meşrutiyet Köyü'nde yaşama geçirilen Home Town Şile Evleri Altunizade'ye 35 dakikalık mesafede yükseliyor. Şile Home Town güncel fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


2015 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Meşrutiyet Home Town 2 oda 1 salon daire tiplerinden tasarlandı. Toplam 48 adet villanın yer aldığı proje ödeme koşulları içerisinde 24 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor.


Şile Home Town sosyal alanları içerisinde hobi bahçeleri, ahşap çocuk köyü, DVD kulübü, satranç köşesi, açık yüzme havuzu, barbekü, resim atölyesi, sinema ve cafe, restoran, zen göletleri ve fotoğrafçılık kulübü mevcut.


Şile Home Town güncel fiyatları;

Home Town villalarında üst kat villalar 129 bin TL'den başlıyor. Projede alt kat villalar ise 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com

Beyza...