20 / 04 / 2024

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi imar durumu

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi imar durumu

İstanbul Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, 1/ 5.000 ölçekli Merkez Etkilenme Bölgesi itiraza ilişkin 13 Eylül 2014 tasdik tarihli planı bugün askıya çıkarıldı.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

2024’te en fazla kazanç sağlayacak 3 emtia belli oldu! Hangi emtialar kazandıracak?

İsrail-Hamas çatışması ile merkez bankalarının faiz kararlarının emtia piyasaları üzerindeki etkilerini Emtia uzmanı Zafer Ergezen değerlendirdi. “Gelecek yılın ilk çeyreği zor geçecek” şeklinde konuşan Ergezen, El Nino hava olayının etkisiyle pamuk ve şekerde yaşanacak üretim açığına vurgu yaptı.

TPAO KPSS 60 puan ile personel alıyor! 49 bin 775 TL maaş verecek! Aman başvuruları kaçırmayın!

TPAO, KPSS 60 puan ile Merkez ve Taşra Teşkilatlarında görevlendirmek amacıyla 68 personel alımı yapıyor. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararının Ortodoks para politikası ile uyumlu olması bekleniyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın açıklayacağı ve merakla beklenen faiz kararının "kademeli" Ortodoks para politikasına dönüş ile uyumlu olması bekleniyor.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

Merkez Bankası’nda swap hariç net rezerv eksi 51,2 milyar dolar!

Yeni ekonomi yönetiminin müdahale satışlarına son vermesi ile Merkez Bankası’nın rezervlerindeki erime tersine dönerken, swap (takas) yoluyla alınmış ödünç dövizler düşüldükten sonraki net rezerv düzeyinin eksi 51,2 milyar dolar olduğu belirlendi.

Merkez Bankası resmen duyurdu! Dijital Türk Lirası ile ilk ödeme gerçekleştirildi!

Merkez Bankası, birinci faz çalışmaları çerçevesinde Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin başarılı bir şekilde yapıldığını duyurdu. İşte Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin ayrıntıları...

Merkez Bankası rezervleri 125 milyar dolar ile 2022 yılına damga vurdu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 2 Aralık haftasında bir önceki haftaya kıyasla 2 milyar 388 milyon dolar arttı ve 124 milyar 989 milyon dolar ile 2022 yılına damga vurdu.

Merkez Bankası rezervleri 117,5 milyar dolar ile 2022'nin zirvesini gördü!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 11 Kasım haftasında bir önceki haftaya göre 3 milyar 841 milyon dolar yükseldi ve 117 milyar 523 milyon dolar ile senenin en yüksek seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...

Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Başkanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevine son verildi ve yerine Şahap Kavcıoğlu getirildi.

TCMB, Azerbaycan Merkez Bankası ile işbirliği mutabakatı imzaladı!

TCMB ile Azerbaycan Merkez Bankası, merkez bankacılığı konularında işbirliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere 'Mutabakat Zaptı' imzaladı.

Merkez Bankası: Çin ile swap kapsamında ilk yuan kullanımı gerçekleşti!

TCMB, Çin Merkez Bankası ile yenilenen swap anlaşması çerçevesinde Çin yuanı fonlamasının ilk kullandırımlarının 18 Haziran'da yapıldığını açıkladı.

TCMB ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı yükseltildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı tadil edilerek 15 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyaline yükseltildi.

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi imar durumu Haberi

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21 Nisan 2017 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 8 Eylül 2017 tarihinde askıdan indiriliyor.



İmar planı için...