24 / 04 / 2024

Silivri Değirmenköy RES Projesi

Silivri Değirmenköy RES Projesi

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri İcra Dairesi Silivri Değirmenköy'de yer alan arsayı 10 milyon 603 bin 653 TL bedelle satışa çıkardı.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Değirmenköy'de düzenlenen “Hasat Bayramı”na katılım gösterdi. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili de konuştu.

Silivri Değirmenköy Stadı sosyal tesise dönüşecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de!

5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre, 2019'da önceki yıla göre ortalama gayrimenkul fiyatları en çok artan ilçeler yüzde 39 ile İzmir Bergama ve yüzde 36 ile İstanbul Silivri oldu. Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de...

Silivri'ye bin kişilik stat müjdesi! 

Spora ve sporcuya yönelik yatırımları Silivri’ye kazandırmayı sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy’de yer alan futbol sahasının yerine 1000 kişilik statinşa edileceğinin müjdesini verdi...

Silivri'de depremde hasar gören ilkokul yeniden yapılacak!

Silivri'de 25 Eylül 2019'da meydana gelen depremde ağır hasar alan Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu yeniden yapılacak. Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu'nun yerine TOKİ 16 derslikli bir okul inşa edecek...

Silivri'de 40 yıllık binanın yıkımı başladı!

İstanbul'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor. Çalışmalar sonucunda Silivri Belediyesi, 26 Eylül 2019’da Silivri açıklarında yaşanan 5.8’lik deprem sonrasında 40 yıllık bir binanın yıkımına başladı.

Silivri Değirmenköy RES Projesi Haberi

Silivri Değirmenköy RES Projesi

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Askı İlanı yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 17 Ekim 2018 tarihli ve E.184646 sayılı yazısı ile; Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından Boydak Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi’ne verilen 18 Ağustos 2011 tarih ve EÜ/3382-11/2051 sayılı Üretim Lisanslı Çanta RES projesine ait 2 türbine (T20-T21) ve bağlantı yollarına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifinin incelenerek Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı 1 nolu Kararnamesinin 97. maddesi, 102. maddesi hükümleri ve 3194 sayılı İmar Kanununun 9. maddesi uyarınca 17 Ekim 2018 tarihinde onaylandığı bildirildi.

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 24 Ekim 2018 tarihinden itibaren bir...