24 / 04 / 2024

silivri emlak

silivri emlak

Silivri bölgesine yapılması planlanan 3. havalimanı projesinin iptal edilmesinin sonrasında emlak fiyatlarında düşüş oldu. Bölgede çıkan doğalgaz ile emlak fiyatlarında artış bekleniyor...

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Talep artınca fiyatlar patladı! İstanbul'un üç ilçesinde emlak bedelleri resmen üçe katlandı!

Vatandaş ile yatırımcıların yeni gözdeleri arasında yer alan Şile, Silivri ve Çatalca'da emlak fiyatları bir sene içinde 3'e katlandı. 

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Mda Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mda Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Özkan tarafından kuruldu.

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Gökbak tarafından kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

Tuzcular Emlak Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzcular Emlak Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Silivri'de Ali Cimilli ve Ali İhsan Diler ortaklığında kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

silivri emlak Haberi

silivri emlak

İstanbul Silivri yakınlarından Çayırlık-1 kuyusunda 450-500 metre derinlikte ekonomik değeri yüksek olan doğalgaz keşfedildi. Keşfi Merty Energy petrol-gaz arama ve üretim şirketi yaptı. 3. havalimanının bölgeye yapılmayacağının açıklanmasıyla emlak fiyatlarında düşüş yaşanmıştı. Fakat bölgede çıkan doğalgazla emlak fiyatlarının tekrar artması...