05 / 05 / 2024

Siltaş Yapı yeni proje

Siltaş Yapı yeni proje

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Pendik’te inşa ettiği Siltaş Premium ve Siltaş Panorama projesinde ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için 1.99 kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunuyor.

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

Siltaş Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

2023 yılını yüzde 100 büyüme ile kapatan Siltaş Yapı, 2024 yılında 3 yeni proje hayata geçirmeyi hedefliyor. İşte o projeler ile ilgili detaylar...

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Siltaş Korupark yıl sonunda teslim! 114 konut ve 9 villalık yeni proje!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında yatay mimari konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.

Siltaş Comfort geliyor! Yeni proje! 

Siltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilecek Siltaş Comfort projesinin ayrıntıları belli oldu. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilecek. İşte Siltaş Comfort projesi ile ilgili merak edilenler...

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Siltaş Panorama’da hem indirim hem 0 faiz fırsatı!

Siltaş Yapı’nın yeni projesi Siltaş Panorama’da hem indirim hem de 0 faiz fırsatı sunuluyor. Söz konusu projede 650 konut ve 24 adet ticari ünite yer alıyor. 

Siltaş Yapı yeni proje Haberi

Siltaş Yapı yeni proje

20 senelik tecrübe ve kalitesiyle insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, modern mimari tekniklerini ve trendlerini izleyerek imza attığı projelere bir yenisini daha ekliyor. Siltaş Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 

Siltaş Marina, Siltaş Nova Park, Siltaş Flora Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park ve Siltaş Safir Park gibi projeleri tamamlayan Siltaş Yapı, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. 

Pendik, Kurtköy ve Maltepe'de yeni projelere imza atan Siltaş İnşaat'ın yeni projesi nerede yükseliyor? İşte ayrıntılar...

Siltaş Yapı son olarak Silraş Panorama projesini satışa sundu. Satışları devam eden proje, Pendik Çınardere Mahallesi'nde 23 bin metrekarelik arazide yükseliyor. Toplamda 13 blok ve 600 konut yer alan projede, ikişer adet yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu yer alıyor. 

2+1'den 5+1'e kadar değişen konut tiplerinin...