18 / 04 / 2024

simav toki ödemeleri

simav toki ödemeleri

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Uygulaması projesindeki 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları..

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşlar, taksit ödemelerine dair detayları araştırmaya başladı. Peki TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? İşte detaylar!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim? TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut projesinde ismi çıkan vatandaşlar, TOKİ peşinat ödemelerine dair sorular sormaya başladı. İşte TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı!

TOKİ peşinat detayları! TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ peşinat detaylarına dair merakla araştırılıyor. TOKİ sosyal konut kuralarından isimleri çıkan vatandaşlar “TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

TOKİ Kütahya Simav’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Kütahya Simav 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Simav’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Simav’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Simav sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ sosyal konut ödemeleri! TOKİ 2022 ucuz konut projesinde faiz var mı, TOKİ 2022 taksitleri nasıl artacak?

TOKİ 2022 ucuz konut projesinde faiz var mı, TOKİ 2022 taksitleri nasıl artacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. işte 5 soruda TOKİ sosyal konut ödemeleri...

TOKİ Kütahya Simav başvuruları başladı! TOKİ Simav fiyat listesi 14 Haziran 2022!

TOKİ Kütahya Simav başvuruları resmen başladı. Simav TOKİ'den 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi! Simav kura sonuçları 23.06.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesi için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi...

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

simav toki ödemeleri Haberi

simav toki ödemeleri

Kütahya Simav Çitgöl TOKİ projesindeki teslime hazır 15 adet kurasız olarak satılıyor. Projedeki daireler 3+1 olarak tasarlandı. 


Kütahya Simav Çitgöl TOKİ projesinde dairelerin fiyatları 112 bin 630 TL ile 145 bin 165 TL arasında  değişiklik gösteriyor. Projede ödemeler 240 aya vadelendiriliyor. 


TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Kütahya Simav Çitgöl Projesi'nde başvurular  01-30 Haziran 2016 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş Simav Şubesi tarafından kabul edilecek. 


Satış duyurusu için