24 / 04 / 2024

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu ile Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu dünya evine girdi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu Haberi

Simge Fıstıkoğlu ile Emir Tavukçuoğlu

Ekranların sevilen yüzü Simge Fıstıkoğlu, nişanlısı Emir Tavukçuoğlu ile Beşiktaş'taki lüks bir otelde düzenlenen törenle evlendi.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, geçtiğimiz aylarda güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu'na evlenme teklif eden Tavukçuoğlu, 6 Mart'ta Simge Fıstıkoğlu ile ailelerin katıldığı merasimle sözlendi.

Simge Fıstıkoğlu'nun eşi Emir Tavukçuoğlu kimdir? 
Emir Tavukçuoğlu aslen Rize‘lidir. Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu’nun şirketi bugüne kadar İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi civarında 100’den fazla projeye imza atmıştır. Ayrıca geliştirdikleri inşaat teknolojileri ile estetik bir trend yakaladıklarını, Bağdat Caddesinin kendine has yeşil dokusunu korumaya özen göstererek projelerini yürüttüklerini söylemiştir. Tavukçuoğlu Gayrimenkul Bağdat Caddesi’nin semt haline gelmesinde öne çıkan şirketler arasında yer...