29 / 03 / 2024

Şimşek As Yapı adres

Şimşek As Yapı adres

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Şimşek tarafından kuruldu.

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Bakan Şimşek'ten yeni dönem açıklaması: O firmalar Türk Eximbank kredisi kullanabilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan açıklamada, katma değerli ve yüksek teknolojili ihracat yapan firmaların teminat mektubu haricinde farklı teminatlarla da Eximbank kredisi kullanabileceği bilgisi verildi.

Bakan Şimşek resmen açıkladı! Emekli ve memur maaşlarından her ay tam 2 bin TL kesilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur aylıklarına 14 yıldır uygulanan sistemin sona ereceğini paylaştı. 2024’ten itibaren artık emekli ve memurların aylıklarından her ay kesinti yapılacak.

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

Bakan Mehmet Şimşek'ten Orta Vadeli Program (OVP) açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medyada "Orta Vadeli Program: Makro-finansal istikrar, dezenflasyon ve yapısal dönüşüm…" paylaşımında bulundu. İşte detaylar...

Bakan Şimşek’ten esnafa müjde üstüne müjde! O borçlar 6 ay ertelenecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten esnafa müjdeli haber geldi. Şimşek, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesi ilan edilen bölgelerde esnaf ve sanatkarlara Halk Bankasınca kullandırılan kredilerin ödemelerine faizsiz 6 ay daha erteleme yapılacağını aç

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Şimşek, 15,9 milyon emekliyi ve 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yapıldığına vurgu yaptı. İşte detaylar...

Mehmet Şimşek: Ekonomide rasyonel zemine dönmek dışında seçenek kalmamıştır

Hazine ve Maliye Bakanı olarak ataması yapılan Mehmet Şimşek törenle görevi Nureddin Nebati'den devraldı. Şimşek ilk açıklamasında "Kurala dayalı bir Türkiye ekonomisi özlenen refaha ulaşmamızda önemli olacaktır" dedi.

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Şimşek tarafından kuruldu.

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Şimşek tarafından kuruldu.

İzmir Aliağa Hacı Tahir Şimşek Cami'nin temeli atıldı!

Aliağa’nın hayırsever iş adamları arasında yer alan  Osman Şimşek’in öncülüğünde Şimşek Group’un sahipleri Şimşek Ailesinin babaları Hacı Tahir Şimşek adına yaptırdıkları temel atma töreni yapıldı. 

Mehmet Şimşek'ten yatırımcılara 'Türkiye'nin önü açık' mesajı!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 47. Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak üzere gittiği Davos'ta, yatırımcılara Türkiye'nin hızlı bir şekilde yapısal gündemine odaklanacağını ve 2013 yılının ortasından itibaren yoğunlaşan saldırıların yoğun olduğu dönemi geride bırakacağını söyledi.

Mehmet Şimşek: Yatırım yapılabilir notumuza geri döneceğiz!

Türkiye'de sisteme ilişkin taşların yerine oturması ve reform seferberliğiyle kredi notunun yükseleceğini belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Biz iddialıyız... Yatırım yapılabilir kategorideki notumuza geri döneceğiz" dedi.

Şimşek As Yapı adres Haberi

Şimşek As Yapı adres

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Şimşek tarafından kuruldu.

Şimşek As Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...