19 / 04 / 2024

Sinan Atmaca

Sinan Atmaca

Asef Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Atmaca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Eyüp, Alibeyköy Atatürk Caddesi,No:50'de kuruldu.

Bursa Mimar Sinan Caddesi'nde 2 binanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı ile Ankara yolunu birbirine bağlayan Mimar Sinan Caddesi üzerinde kalan 2 binanın yıkımını başlattı..

Bursa Mimar Sinan Caddesi’ndeki 2 bina yıkılıyor!

Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent haline gelmesi amacıyla yeni yollar açmanın yanında mevcut yollarda da genişletme çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’daki ulaşım yatırımlarına Mimar Sinan Caddesi’ni de ekledi.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 354 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri; yüzde 5 peşinatla 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle konut sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

İstanbul rehberleri için Mimar Sinan eğitim programı başladı!

İRO işbirliğiyle hayata geçirilen "Yeni Bir Turizm Rotası Olarak Büyük Usta Mimar Sinan Projesi" kapsamında, oda üyesi eylemli rehberlere, "Mimar Sinan ve Eserleri Uzmanlaşma Eğitim Programı" ile eğitim verilmeye başlandı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla! 354 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 354 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'le 100 milyon dolarlık yatırıma ulaştı!

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir ’de hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir ile yatırımlarına bir yenisi daha ekledi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 17 bin 700 TL peşinatla 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 354 bin TL’den başlangıç gösterdiği Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor. Böylece 2+1'ler için peşinatlar 17 bin 700 TL'den başlıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi!

Ön talep süreci sona eren Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen projenin satışları başladı.

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika mesafede konumlanıyor...

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesi 11 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Sinan Atmaca Haberi

Sinan Atmaca

Asef Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Atmaca tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Asef Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Asef Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Eyüp, Alibeyköy Atatürk Caddesi,No:50...