24 / 04 / 2024

Sinan Çetinin cihangirdeki evi

Sinan Çetinin cihangirdeki evi

Cihangir'deki dairesine yüksek ücret karşılığında baz istasyonu kurduran Sinan Çetin'e tepki büyüyor. Semt sakinleri, yönetmeni protesto için kampanya başlattı. Çetin ise "Benim orada baz istasyonu olduğundan haberim yok" dedi.

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Mimar Sinan’ı anacak!

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Mimar Sinan’ı anacak. Mimarlar Odası Taş Bina’da Oda Başkanı Arsal Arısal’ın basın açıklamasıyla başlayacak programda, Ali Saim Ülgen’in el çizimleri ile Mimar Sinan eserleri sergilenecek.

Tülin Sinan Vardar Anaokulu açıldı!

Üsküdar Küplüce’de, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEMDER) “Ana Sınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında yapımı tamamlanan Tülin Sinan Vardar Anaokulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Sinan Şener ve Engin Eyüpoğlu Ata GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Sinan Mert ŞENER ile Engin Eyüp EYUBOĞLU oldu.

Sinan Akçıl Kemerburgaz'daki evini sattı!

Müzik piyasasında dolaşan dedikodulara göre; Sinan Akçıl kendisini şöhrete ulaştıran eski yapımcısı Polat Yağcı’ya olan 400 bin TL borcunu ödemekte zorlandı. Akçıl buna karşılık Kemerburgaz'daki evini sattı..

Mimar Sinan'ın eserlerine turizm rotası oluşturulacak!

Mimar Sinan'ın eserlerinin güzergah olarak belirleneceği yeni bir turizm rotası oluşturulacağı bildirildi. Yeni Bir Turizm Rotası Olarak Büyük Usta Mimar Sinan Projesi kapsamında 80 kokartlı rehbere Mimar Sinan ve eserleri hakkında eğitim verildi.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla! 369 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 369 bin TL'den başladığı Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesinde daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat uygulanarak konut sahibi olunuyor.

Bursa Mimar Sinan Caddesi'nde 2 binanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı ile Ankara yolunu birbirine bağlayan Mimar Sinan Caddesi üzerinde kalan 2 binanın yıkımını başlattı..

Bursa Mimar Sinan Caddesi’ndeki 2 bina yıkılıyor!

Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent haline gelmesi amacıyla yeni yollar açmanın yanında mevcut yollarda da genişletme çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’daki ulaşım yatırımlarına Mimar Sinan Caddesi’ni de ekledi.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 354 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri; yüzde 5 peşinatla 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle konut sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

İstanbul rehberleri için Mimar Sinan eğitim programı başladı!

İRO işbirliğiyle hayata geçirilen "Yeni Bir Turizm Rotası Olarak Büyük Usta Mimar Sinan Projesi" kapsamında, oda üyesi eylemli rehberlere, "Mimar Sinan ve Eserleri Uzmanlaşma Eğitim Programı" ile eğitim verilmeye başlandı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla! 354 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 354 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'le 100 milyon dolarlık yatırıma ulaştı!

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir ’de hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir ile yatırımlarına bir yenisi daha ekledi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

Sinan Çetinin cihangirdeki evi Haberi

Sinan Çetinin cihangirdeki evi


Cihangir'deki dairesine yüksek ücret karşılığında baz istasyonu kurduran Sinan Çetin'e tepki büyüyor. Semt sakinleri, yönetmeni protesto için kampanya başlattı.


İmza attığı işler karşılığında milyonlarca lira ücret alan ünlü yönetmen, Cihangir'deki dairesine baz istasyonu kurdurdu. Belirli bir kira bedeli karşılığında baz istasyonunun buraya kurulmasına izin veren Çetin, mahalle sakinlerinin büyük tepkisiyle karşılaştı.


CİHANGİRLİLER İSYANDA


Pürtelaş Hasan Efendi Muhtarlığı, yayınladıkları bir ilanla semt sakinlerine "Bu katliama ve ona ortak olanlara dur demek için herkesi Sinan Çetin'i protestoya davet ediyoruz" diye seslendi.


Baz istasyonu nedeniyle sağlıklarının tehdit altında olduğunu savunan Cihangirliler, ünlü yönetmen hakkında yılbaşından sonra daha büyük bir kampanyaya imza atacaklarını söyledi. Çetin ise "Benim orada baz istasyonu olduğundan haberim yok"...