28 / 03 / 2024

Sincan Saraycık toki kura sonuç

Sincan Saraycık toki kura sonuç

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, Sincan Saraycık TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

Sincan Belediyesi başkentte arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Saraycık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 27 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sincan Belediyesinden büyük fırsat! Başkentte konut ve ticaret imarlı 15 arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık ve Yenipeçenek Mahallelerinde yer alan 15 adet parseli satışa çıkardı.

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Sincan projesinin detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinin detayları belli oldu. Proje 120 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021!

Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sincan Saraycık kura sonuçları isim listesi 8 Ocak 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021!

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 35 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri  ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi satışa çıktı.

O ilde yaşayanlar dikkat! Ucuz konut müjdesi geldi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi için başvurular başladı.

Sincan Saraycık toki kura sonuç Haberi

Sincan Saraycık toki kura sonuç

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 271 konut kura ile satışa sunulacak. 

TOKİ Sincan Saraycık projesindeki daireler için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 03 Kasım - 17 Kasım 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan) başvuruları, 2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride ve konut tipi (oda sayısı) bazında ayrı ayrı kabul edilecek kabul edilecek.

Sincan Saraycık TOKİ projesindeki dairelerin fiyatları 121 bin 879 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin taksitleri 761 TL'den başlıyor.

Sincan Saraycık TOKİ kurası...