26 / 04 / 2024

sinpaş kampanyaları

sinpaş kampanyaları

Gayrimenkul sektöründe 44 yıllık deneyimiyle yeniliklerin öncüsü Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere son dakika fırsatı sunuyor.

Sinpaş Marina Ankara kampanya!

Sinpaş Yapı Marina Ankara'da daire sahibi olmak isteyenlere "Çankaya Marina Ankara'da püfür püfür ödeme planı" kampanyası başlattı. İşte, Sinpaş Marina Ankara kampanya!

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim!

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen kadınlara Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş'tan hediye çeki kampanyası!

Sinpaş Yapı, 16-31 Ocak tarihleri arasında Ankara'daki Altınoran, İstanbul'daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki veriyor..

Sinpaş 5 yılın konut lideri!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, 2014 yılında 1.2 milyar TL değerinde 2 bin 500’ün üzerinde konut satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Sinpaş 5 yılın konut lideri oldu.

İstanbul Sarayları kampanyası devam ediyor mu?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen İstanbul Sarayları toplamda 1.200 adet konuttan oluşuyor. Peki İstanbul Sarayları kampanyası devam ediyor mu?

Sinpaş'ın 40. yılına özel fırsatlar!

Sinpaş'ın 40. yılına özel fırsatlar kampanyalarla devam ediyor. Sinpaş GYO'nun 40. yılına özel ödeme planları bulunan Ege Yakası İstanbul ve İstanbul Sarayları projelerinden biraz bahsedelim.

Sinpaş 40. yıla özel 80 ay taksitlendirme kampanyası devam ediyor!

4,3 milyar lira yatırımla 2007'den bu yana toplam 10 bin 500 konut üreten Sinpaş 40. yıla özel kampanya başlattı. Esnek ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilinde 80 aya kadar vadelendirme mevcut...

Sinpaş 40. yılında vadeyi 80 aya uzattı!

4,3 milyar lira yatırımla 2007'den bu yana toplam 10 bin 500 konut üreten Sinpaş 40. yıla özel kampanya başlattı. Esnek ödeme planlarının sunulduğu kampanya, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'nun İstanbul, Ankara ve Denizli'de hayata geçirdiği teslime hazır veya

Sinpaş'ın 40. yılına özel ara ödemesiz, vade farksız, 80 taksit kampanyası!

Sinpaş GYO'nun 40. yılına özel olarak düzenlediği kampanya kapsamında sıfır peşinatla 40 aya kadar sıfır faiz ile vadelendirme ve yüzde 50 peşinatla 80 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlıyor.

Sinpaş 40. yıl kampanyası devam ediyor! 0 faiz 80 ay taksitle!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 40. yıl kampnayası devam ediyor. Sinpaş 40. yıl kampanyasında konut sahibi olmak isteyenlere vade farksız, 80 ay taksit imkanı sunuyor.

Sinpaş'ın 40. yıl kampanyası devam ediyor!

Sinpaş Holding, bu yıl 40'ıncı yılını kutluyor. Bu yıla özel tüketiciye 40+40 kampanyası düzenlediklerini belirten Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, darbe ve ekonomik krizlerden güçlenerek çıktıklarını söyledi

Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki 40.yılına özel olarak 10 yeni projeye hazırlanıyor. Firma, 40. yıla özel Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 80 aya varan vadelendirmeler mevcut...

Sinpaş'la Türkiye için ev almanın tam zamanı!

Sinpaş 40. yıl kampanyasını "Türkiye için ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtıyor. Proje Sinpaş'ın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Denizli ve Bursa projelerinde geçerli. Kampanya kapsamında 80 ay taksit yapılıyor.

Sinpaş kırk yıl kampanyası!

Sinpaş kırk yıl kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 50 eşit taksitle ödeniyor. Kampanya dahilinde ayrıca vade farksız ve peşinatsız ödemeler yapılabiliyor.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Sinpaş Marina Towers satılık ev fiyatları!

Sinpaş Marina Towers satılık ev fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. Lansmana özel kampanyalarının bulunduğu projede toplam 2 bin adet daire yer alıyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Sinpaş 40. yılına özel kampanya dahilinde Sinpaş Köyceğiz'de son 40 ev!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz'de Sinpaş'ın 40. yılına özel kampanyalar sunuluyor. Sinpaş 40. yılına özel kampanya dahilinde Sinpaş Köyceğiz'de son 40 ev bulunuyor.

Sinpaş'a en iyi web sitesi ödülü verildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) önemli bir ödülün sahibi oldu

Sinpaş GYO 9 konut projesine daha hayat verecek!

Sinpaş GYO yılsonuna ikisi İstanbul’da olmak üzere 9 projeye hayat verecek

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'de 85 bin 802 m² arsası var!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Ümraniye'de 85 bin 802 metrekare arsası  var

Sinpaş Lagün Su'da 4 bin 450 TL taksitle!

Sinpaş Lagün´ün Lagün Su etabında aylık taksitler 4 bin 450 TL´den başlıyor...

Sinpaş GYO 300 bin hisse satın aldı!

Sinpaş GYO, kendi ortaklık paylarına ait olmak üzere 1,7200 TL ortalama fiyattan 300 bin adet alış işlemi yaptığını KAP'a bildirdi

Sinpaş GYO kendi ortaklığına ait 650 bin hissi satın aldı!

Sinpaş GYO kendi ortaklığına ait  olmak üzere gün içinde iki kere Kamu Aydınlatma Platformu'na hisse alımı yaptığını açıkladı

Sinpaş GYO, ortaklığın 600 bin yeni hissesini satın aldı!

Sinpaş GYO, KAP'a yaptığı açıklamada iki ayrı işlemde 300.000'er adetlik iki alış işlemi gerçekleştirildiğini bildirdi

Sinpaş GYO, kendi ortaklığına ait 400 bin hisse aldı!

Sinpaş GYO, kendi ortaklığına ait 400 bin hisse aldığını açıkladı

Sinpaş GYO iki günde 500 bin hisse senedi satın aldı!

Sinpaş GYO, ortaklığın kendi payları ile ilgili olarak iki günde 500 bin adet hisse senedi satın aldığını Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi

Sinpaş'ın Marmaris´teki arsaları 173 bin 680 m²'yi buldu

Sinpaş GYO'nun Marmaris´teki arsa büyüklüğü 173 bin 680 metrekareye yükseldi

sinpaş kampanyaları Haberi

sinpaş kampanyaları

Gayrimenkul sektöründe 44 senelik deneyimiyle yeniliklerin öncüsü Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut almak isteyen vatandaşlara en uygun koşulları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Sinpaş GYO’nun 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan “Son dakika” kampanyası, İnşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadan yüzde 30’un üzerinde bir avantajla konut sahibi yapıyor. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de  bulunan bütün projelerinde geçerli olacak kampanya üstelik 0,98 vade oranı ve 120 ay için geçerli olacak.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ahmet Çelik konuyla ilgili olarak, "Dolardaki yaşanan dalgalanmalar inşaat sektöründe de paralel olarak malzeme ve girdi maliyetlerinin artmasına neden oldu. 12 ayda tüm maliyetlerde yüzde 45’lere varan oranlarda artış yaşandı....