28 / 03 / 2024

Sinpaş Köyceğiz telefon

Sinpaş Köyceğiz telefon

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 291 adet daire mevcut. Sinpaş Köyceğiz satılık daire teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Sinpaş Köyceğiz güncel fiyatları!

Toplam 291 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Sinpaş Köyceğiz güncel fiyatları 3 oda 1 salonlarda 375 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe'de metrekare fiyatı 4 bin 300 TL!

Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 300 TL olarak belirlendi. Bu ay satışa çıkacak olan Sinpaş Köyceğiz projesi için ön talep toplanıyor...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Sinpaş Köyceğiz 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Köyceğiz Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Muğla Köyceğiz Toparlar 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Muğla Köyceğiz'de kaçak yapıya geçit yok!

Köyceğiz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde "Kaçak Yapı"nın önüne geçmek için çalışma başlattı.

Hayat Şarkısı'ndan Köyceğiz Belediyesi'ne prefabrik ev!

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı için Muğla-Köyceğiz’e bağlı Ekincik Koyu’nda bungalov tipi bir kulübe yaptırıldı. Prefabrik olarak yapılan kulübe, çekimler tamamlandıktan sonra Most Yapım tarafından Köyceğiz Belediyesi’ne hediye edildi.

Sinpaş Köyceğiz telefon Haberi

Sinpaş Köyceğiz telefon

Sosyal alanları arasında Sinpaş Köyceğiz projesinde Meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, gölet, mini bağlar, fitness merkezi, spor alanları, yürüyüş yolları gibi donatılar bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Sinpaş Köyceğiz projede toplam 291 adet daireden meydana geliyor.


Daire büyüklüklerinin 67 metrekareden başlangıç gösterdiği proje toplam 26 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


Sinpaş Köyceğiz satılık daire fiyatları 745 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2+1 dairelerin satışının tamamlandığı projede daire teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 


Abdurrahman Gazi mah. Sevenler cad. Kasaba sok. Sancaktepe / İstanbul

Telefon: 444 19 74

Web: