18 / 04 / 2024

Sıtar İnşaat adres

Sıtar İnşaat adres

Sıtar İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Güzel ve Abdulmenan Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de kuruldu

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

Buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

2023’le birlikte herkes buğday başta olmak üzere birçok tarım ürününde artış olup olmayacağını merak ediyor. Peki buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sİnan Akcan tarafından kuruldu.

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de Erdiç Yazar ve Okan Yazar ortaklığında kuruldu.

Vestel mutfağınızın gözbebeği olmaya geliyor! Vestel Tarçın S Stand Mikser 6 Eylül fiyat listesi..

Stand mikserler son zamanlarda birçok mutfakta görülen küçük ev aletlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Vestel Tarçın S Stand Mikser, birçok farklı fonksiyonu da beraberinde getiriyor. Işte 6 Eylül 2022 Vestel Tarçın S Stand Mikser fiyat listesi..

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Sıtar İnşaat adres Haberi

Sıtar İnşaat adres

Sıtar İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Güzel ve Abdulmenan Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Sıtar İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatşar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sıtar İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Yolu Caddesi, Ağaoğlu MyOfis 212 No:3...