25 / 04 / 2024

sitelerde balkona cam yapılabilir mi

sitelerde balkona cam yapılabilir mi

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemize çam ektik. ‘Bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor diyle, çamları kaldırmamızı istiyorlar. Villalarının giriş balkonlarını cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu cevapladı.

Kocaeli Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk ihalesi!

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kentsel dönüşümde apartman ve sitelerde çıkan sorunlar!

Kentsel dönüşüm sürecinde 2-3 arsa payı çoğunluğu ile karar alma süreçlerinde apartman veya sitelerde karşımıza çıkan önemli sorunlardan bir tanesi de 2-3 arsa payı çoğunluğunun 1-3 arsa payı karşısında takındığı tavır.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Yeni sitelerde aidat, kira ile yarışıyor!

Türkiye’de artan gıda fiyatları, akaryakıt fiyatları yanında aidatlar da göze batmaya başladı. Kimi sitelerde bir kira değerine ulaşan aidatlarla ilgili Reidin’in yaptığı araştırmanın sonuçları açıklandı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Riva’ya Cam Sanat Merkezi kuruluyor!

“Riva Cam Sanatı ile Buluşuyor” Projesi’yle kurulacak olan Cam Sanat Merkezi’yle ilgili genel kurula bilgi veren Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu merkezde eğitim, satış ve tanıtım çalışmaları yapılacağını söyledi.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kentsel dönüşümde doğru ve kaliteli cam kullanılmalı!

İstanbul Ticaret Odası Cam ve Cam Ürünleri Komitesi tarafından düzenlenen ‘İTO Cam Zümresi’ kentsel dönüşümde camın yeri, kullanımı, ekonomik ve sosyal etkilerini masaya yatırdı.

sitelerde balkona cam yapılabilir mi Haberi

sitelerde balkona cam yapılabilir mi

Posta yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde 'Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemizin sınırlarına 40’ar santimerte ara ile 2 metre boyunda 50 adet leylandi çamı ektik. Fakat ‘bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor gerekçesiyle site sakinleri, çamları kaldırmamızı istiyor. Ama aynı kişilerden bazıları, villalarının giriş kat balkonlarını baştan aşağı karartma cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Çam ve cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir?' sorusunu yanıtladı.

Sitemiz müstakil 30 villadan oluşuyor. Kendi bahçemizin sınırlarına 40’ar santimerte ara ile 2 metre boyunda 50 adet leylandi çamı ektik. Fakat ‘bütünlüğü, görüntüyü’ bozuyor gerekçesiyle site sakinleri, çamları kaldırmamızı istiyor. Ama aynı kişilerden bazıları, villalarının giriş kat balkonlarını baştan aşağı karartma cam ile kapatmakta bir sakınca görmediler. Çam ve cam balkon ile ilgili görüşleriniz nedir? l H.K.

***