25 / 04 / 2024

Skoda Scala kaç TL?

Skoda Scala kaç TL?

C sınıfı hatchback segmentinin önde gelen modellerinden birisi olan Skoda Scala'nın Eylül ayı fiyatları belli oldu.

Skoda Mart fiyatları bir bir açıklandı: Skoda Karoq 2024, Skoda Octavia, Skoda Scala yeni fiyatlar kaç TL?

Skoda'nın Mart 2024 fiyatları ve bu aya özel kampanyaları tek tek açıklandı. Peki Skoda Karoq 2024, Skoda Octavia, Skoda Scala yeni fiyatlar kaç TL? İşte 25 Mart 2024 Skoda fiyat listesi...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

SUV araç fırsatını kaçırmayın! Skoda Kodiaq fiyat listesi açıklandı...

SUV araç fırsatı Skoda ile ayağınıza kadar geldi. Buna göre, geniş iç hacmi ile otobüs görünümündedir. Dacia tercih etmeyenler bunu alın! Türkiye pazarına giriş yapıyor. İşte Skoda Kodiaq'ın fiyat listesi ve haberin detayları...

Skoda’dan büyük ses getirecek Scala sürprizi! Scala’nın fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Kasım ayı kapsamında fiyat listelerini tek tek güncelleyen Skoda, Fabia’nın ardından Scala’nın da fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın paylaştığı yeni fiyat listesine bakıldığında Scala’ya ekim ayının ardından kasım ayında da zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

Skoda Scala’ya iki zam birden geldi! Ne kadar zam geldi? Scala’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Scala modeline temmuz ayı itibari ile iki zam birden yaptığını açıkladı. Önce temmuz ayının başlangıcında Scala modeline tam 225 bin 500 TL’lik dev bir zam yapan Skoda, şimdi de 17 bin 334 TL daha zam yaptığını duyurdu.

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında Scala’ya öyle bir zam yaptı ki görevler resmen hayretler içinde kaldı. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Skoda, Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Çek otomobil üreticisi Skoda, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Skoda, bu ay Scala’ya zam yapmayarak Scala sahibi olmak isteyen kişileri sevindirdi.

Skoda'nın amiral gemisi aracı SuperB'nin servis kampanyalarını kaçırmayın! 

 Superb, çeşitli güçlü motor seçenekleri sunar. Bu motorlar yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon seviyeleri ile birleştirilir. Skoda Super B 08 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Scala kaç TL? Haberi

Skoda Scala kaç TL?

Peki Skoda Scala kaç TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor? Skoda Scala'nın 2022 Eylül ayı satış fiyatı ne? İşte tüm detaylar...

C sınıfı hatchback segmentinde yer alan Skoda Scala, sektördeki güçlü rakiplerine rağmen Türkiye'de  oldukça iyi bir satış performansı gösteriyor. Yollarda sık sık gördüğümüz bir otomobil haline gelen Skoda Scala'nın en büyük rakibi Volkswagen Golf olarak gösteriliyor. Araç, Golf'e yakın bir performans sunmasına rağmen fiyat olarak kıyaslandığında oldukça uygun bir ücretten satılıyor. Volkswagen Golf’ün en düşük donanıma sahip otomatik versiyonunun Eylül ayında fiyatı 717.000 Türk Lirası olarak belirlendi.

Peki ama son gelen zamların ardından Skoda Scala fiyatları kaç TL oldu? Skoda Scala 2022 Eylül ayı fiyatları ne kadar? Skoda Scala, Türkiye'de hangi donanım paketleriyle satışa çıkıyor?  İşte Skoda Scala Eylül ayı fiyat...