19 / 04 / 2024

soğutma sektörü

soğutma sektörü

Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, sektör açısından 2013 yılının 2012'ye göre çok büyüyen bir yıl olmadığını belirterek, "Sektör açısından 2014' ün daha hareketli geçeceğini düşünüyoruz" dedi.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Turgay Yıldırım tarafından kuruldu.

İSO, Yatırım Teşvik Bülteni ile inşaat sektörüne fayda sağlayacak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yatırım Teşvik Bülteni’ ile başta imalat sanayimiz olmak üzere finans, inşaat, hizmet ve kamu sektörüne fayda sağlayacak önemli veriler üreteceğiz." dedi

İnşaat sektöründe yüksek finansman eleştirisi!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, inşaat sektörüne son yıllarda bankalar tarafından aktarılan yüksek finansmanı eleştirdi.

Mimari Tasarımda İklimlendirme paneli 2 Ekim'de!

Klima ve soğutma sektörünün önde gelen kurum ve kişilerinin katkılarıyla 1992 yılında kurulan İSKİD “Mimari Tasarımda İklimlendirme’’ konulu bir panel düzenliyor.

Kars'ta inşaat sektörü kışa hazırlanıyor!

Kars’ta son yıllarda gözle görülür derecede artış gösteren inşaat sektöründeki çalışmalar bölgede soğuyan havalarla birlikte hız kazandı.

Baymak ilk 6 ayda yüzde 17 büyüdü!

Isıtma soğutma sektörünün öncüsü Baymak 2016’nın ilk 6 ayını bir önceki yılın aynı dönemine göre ciroda yüzde 17 büyüme ile tamamladı.

Koçtaş soğutma ürünlerinde lider markaları tüketiciyle buluşturuyor!

Koçtaş, soğutma ürünlerinde lider markaları tüketiciyle uygun fiyat avantajı ve kalite farkıyla tüketiciyle buluşturuyor. Konusunda uzman personeliyle de mağazalarda bilgi desteği sağlıyor.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Vaillant'tan turboMag şofben!

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

Vaillant, yeni konseptini Adana'da hayata geçirecek!

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak.

Doğru iklimlendirme enerji tasarrufunun en önemli konusu!

Isıtma-soğutma sektörünün öncü firması Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle yaptığı açıklamada azalan enerji kaynaklarına dikkati çekti.

soğutma sektörü Haberi

soğutma sektörü

'Yoğuşmalı cihazların kullanımı gelecekte zorunlu olacak' Yogusmalı cihazların da gelecekte zorunlu olacağını işaret eden Taşkın, bugün Türkiye'de kullanılan daha verimsiz cihazların Avrupa'da kullanılmasının yasak olduğunu Avrupa'da yoğuşmalı cihaz kullanımı İngiltere'deki gibi zorunlu hale gelecegini kaydetti. AB uyumları yasaları çerçevesinde ilgili bakanlıkların da bu yasaları biran önce adapte etmeye çalısşcağımı söyleyen Taşkın söyle devam ettı:"Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus su ki; bu gecis surecini AB nasıl yasamıssa burada Türkıye de de bunun yapılması lazım. Cünkü yasalarla cihaz kullanımını gerekli yönetmelikleri zorunlu kıldığınızda buna binanın bacası izin vermiyorsa, Bunu denetleyecek elemanınız yoksa, denetlediğinizde ceza kesemiyorsanız, teşvik veremiyorsanız o zaman bunun uygulaması zor. AB bunların hepsini beraber yaptı. 0 yüzden biz devletten işbirliği anlamında sunu bekliyoruz; binalarımızı uygulayıcılarımız denetleyicilerimizi eşit sıırede...