24 / 04 / 2024

Somuncu Baba Camii klima

Somuncu Baba Camii klima

Somuncu Baba Külliyesi’nde yapılan Ek Cami ve de Sosyal Tesisler Projesi’ nde, enerji tasarrufu ve de konfor sağlayan Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyüp Arakiyeci Caferağa Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp'teki Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkeleri ve restorasyon çalışmasıyla Zal Mahmud Paşa Camii'nin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Malatya Somuncu Baba Camii ve Külliyesin'de sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Kartal Baba Camii ibadete açıldı!

Akdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Üsküdar'daki Kartal Baba Camisinin açılışına katıldı. Arslanbey Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaklaşık 5 milyon 500 bin lira harcandı.

Bursa'daki Somuncu Baba Evi ramazan ayında açılacak!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince restorasyonu yapılan Somuncu Baba Evi'nin ramazan ayında hizmete sunulması planlanıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihi yapıdaki çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Malatya Somuncu Baba Külliyesi 360 derece sanal tur ile tanıtılacak!

İlçemizde tarihi ve turistik özelliğinin yanı sıra manevi atmosferi ve mimari yapısıyla her yıl yerli ve yabancı yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği Somuncu Baba Külliyesi, artık sanal olarak da gezilebilecek.

Kars'ta TOKİ tarafından yapılan Arap Baba Camii açıldı!

TOKİ ve Kars Belediyesi tarafından imzalanan protokol çerçevesinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Kars Bayrampaşa ve Atatürk mahalleleri ortasında inşa edilen Arap Baba Camii açıldı.

Bursa'daki Somuncu Baba evi ve fırını restore ediliyor!

Bursa'daki Somuncu Baba evi ve fırınında yürütülen restorasyon çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Somuncu Baba evi ve fırınındaki restorasyon çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Rize Kıble Dağı Camii Cuma günü açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize’de bin 130 rakımda yer alan Kıble Dağı Camii’ni cuma günü açacak. Erdoğan’ın cuma namazını bu camide kılması bekleniyor.

Aksaray'da tapular dağıtılıyor!

AKSARAY Belediyesi Yeni Mahalle, Somuncu Baba, Gerentol, Tacin, Nakkaş, Aratol, Kazıcık Tolu. İsmailağa Tolu ve Taşpazar Mahalleleri'ni kapsayan toplam 2 bin 800 vatandaşa tapularını dağıtıyor.

Somuncu Baba Camii'nde Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı!

Somuncu Baba Külliyesi’nde yapılan Ek Cami ve de Sosyal Tesisler Projesi’ nde, enerji tasarrufu ve de konfor sağlayan Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı.

Bursa'da Geyikli Baba türbe ve camii restorasyonu tamamlandı!

Bursa Kestel Babasultan köyünde Osmanlı ilk dönem eserlerinden olan Geyikli Baba Camisi ve türbesi Bursa İl Özel İdaresi tarafından aslına uygun olarak restore edildi. Ayrıca çevre düzenlenmesi yapılan cami hizmette hazır hale getirildi...

Somuncu Baba'nın tarihi evi restore ediliyor!

Bugüne kadar birçok tarihi yapıyı ayağa kaldıran Osmangazi Belediyesi, yıllardır özel mülkiyete ait olan Somuncu Baba Hazretleri'nin tarihi evi ve fırınını da aslına uygun şekilde restore ediyor...

Somuncu Baba Camii klima Haberi

Somuncu Baba Camii klima

Somuncu Baba Külliyesi’nin Ek Cami ve Sosyal Tesisler Projesi’nde ziyaretçi sayısındaki artışa cevap vermek ve misafirlerinin ziyaretlerini daha rahat bir ortamda gerçekleştirebilmelerini sağlamak amacıyla Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Su Soğutmalı VRF Sistemleri kullanıldı. Soğutmada yaklaşık yüzde 55 enerji tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler ve projenin tüm mekanik sistemlerinin tasarımı aşamasında da her türlü desteği sağlayan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri sayesinde bölgenin doğaya dost cami projesine imza atılmış oldu.


Tohma Çayı’nın suyundan faydalanıldı, soğutma maliyeti yaklaşık yüzde 55 düşürüldü


Malatya’nın Darende ilçesinde bulunan Somuncu Baba Külliyesi, ek cami ve sosyal tesisleri ile beraber yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine kurulu. Cami ve sosyal tesislerin Tohma Çayı’nın kıyısında olması nedeniyle projede soğutma sezonu boyunca ortalama 14 derece su sıcaklığına sahip...