26 / 04 / 2024

somuncu Zirvepark

somuncu Zirvepark

Somuncu Grup ’un, Konya ’da %70 ’i yeşil, %10 ’u su olarak projelendirdiği “ Zirvepark ” yatırımcılara hızla gelişen Yazır bölgesinde önemli bir yatırım imkânı sunuyor

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Gürkan Somuncu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm enerji kazanımı için önemli bir fırsat!

Yüksek Mimar, Pasif Ev Tasarımcısı ve Danışmanı ZeroBuild Türkiye Genel Sekreteri Yasemin Somuncu ile İnşaat Yüksek Mühendisi ve ZeroBuild Türkiye İnşaat Mühendisleri Ağı Lideri Ilgaz Doğan kentsel dönüşümün enerji kazanımı için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Berke Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Berke Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi İsmail Somuncu tarafından 160 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malatya Somuncu Baba Camii ve Külliyesin'de sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesinin bulunduğu Zaviye Mahallesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Bursa'daki Somuncu Baba Evi ramazan ayında açılacak!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince restorasyonu yapılan Somuncu Baba Evi'nin ramazan ayında hizmete sunulması planlanıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihi yapıdaki çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Malatya Somuncu Baba Külliyesi 360 derece sanal tur ile tanıtılacak!

İlçemizde tarihi ve turistik özelliğinin yanı sıra manevi atmosferi ve mimari yapısıyla her yıl yerli ve yabancı yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği Somuncu Baba Külliyesi, artık sanal olarak da gezilebilecek.

Zirvepark’ta yaşam başladı!

Konut sektöründe öncü projelerden bir tanesi olan Zirvepark’ta yaşam başladı. Eşsiz bir mimariye sahip olan Zirvepark konutlarında ev sahiplerini birbirinden çeşitli ayrıcalıklar bekliyor

Bursa'daki Somuncu Baba evi ve fırını restore ediliyor!

Bursa'daki Somuncu Baba evi ve fırınında yürütülen restorasyon çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Somuncu Baba evi ve fırınındaki restorasyon çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Motto Residence Somuncu ödeme planı!

Motto Residence Somuncu ödeme planı kapsamında projede 60 ayda 0,38 faiz uygulanırken 120 ayda ise 0, 073 faizle taksitlendirme sağlanıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje daireler akıllı ev sistemiyle dizayn edildi.

Somuncu Grup Motto Residence'ın ön talep süreci başladı!

Somuncu Grup'un hayallerinin peşinden koşan ve standartlara bağlı kalmayanlar için tasarladığı yeni konut projesi Motto sıra dışı mimarisi ve sky-house konsepti ile prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Konya Mozaik Park'ta daire satışları devam ediyor!

SOMUNCU Grup'un yeni projesi Mozaik Park, butik konseptli ve mimarisiyle Konya'daki konut sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Projenin, ailelerin tercihi olma sebebi ise geniş dairelerden oluşması.

Karatay Mozaik Park daire fiyatları!

Karatay Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşa çalışmaları 2014 yılı yaz aylarında başlandı. Karatay Mozaik Park daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

somuncu Zirvepark Haberi

somuncu Zirvepark


Konya’daki pek çok yerli kuruluş  ülke ekonomisine paralel olarak istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürüyor. Bu kuruluşlardan bir tanesi de yerli sermayenin yükselen değeri Somuncu Grup…


Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı vizyoner kimliğiyle tanınan Somuncu Grup, Konya’da ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açacak konut projelerine bir yenisini daha ekliyor. Uzun süredir konuşulan Zirvepark projesi 18 Aralık’ta görücüye çıktı.


Somuncu Grup’un, Konya’da  %70’i yeşil, %10’u su olarak projelendirdiği “Zirvepark” yatırımcılara hızla gelişen Yazır bölgesinde önemli bir yatırım imkânı sunuyor. Bol oksijen, kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası, suyla kaplı geniş alanları ile insanlara evlerinde yaz kış doyumsuz bir tatil keyfi sunan proje, bölgenin öne çıkan prestijli projeleri arasında yer alıyor.  Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere  2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinin bulunduğu Zirvepark’da...