19 / 04 / 2024

sonbahar teslim konut projeleri

sonbahar teslim konut projeleri

Sonbahar'ın habercisi olan Eylül ayıyla birlikte tatil dönüşünü yeni evinde karşılamak isteyenler için 6 ilde 21 konut projesi teslime hazırlanıyor. İşte Eylül teslim konut projeleri...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Binkar İnşaat konkordatodan çıktı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım projelerine imza atan Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket konkordato sürecini başarıyla tamamladı. 

Binkar İnşaat'ın kesin mühleti 11 Mart'a uzatıldı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri hayata geçiren Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Nevşehir Göre'de 226 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Nevşehir Göre’de inşa ettiği konutlar için teslim tarihlerini internet sitesinden duyurdu. 

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 54 konut teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce 3 bin 843 konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiği Gaziosmanpaşa’da, 2 bin 54 konut daha hak sahiplerine teslim edilecek. 

Şırnak'taki 10 bin 155 konut teslim ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Şırnak merkez ve ilçelerinde 10 bin 155 konut yapımı başlatıldı ve bu konutların 2 gün sonra tamamını vatandaşımıza teslim etmiş olacağız" dedi.

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

Elazığ ve Malatya'da 10 bin konut yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya'daki konut inşaatlarına ilişkin "Bu yıl sonuna kadar 8 bini Elazığ'da, 2 bini Malatya'da olmak üzere 10 bin konutumuzu bitirip vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Elite Concept'te hemen teslim konut fırsatı!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim projesi Elite Concept, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle dikkat çekiyor. Projede yüzde 10 peşinat, 0,64’ lük cazip faiz oranı, 12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla varan uzun vade fırsatı da sunuluyor.

Elazığ’da 3 bin 850 konut yıl sonunda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ Sivrice’deki deprem sonrasında 3 bin 850 konut yapılacağını vurgulayarak inşa edilen konutların yıl sonuna kadar teslim edileceğini açıkladı.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Şırnak’ta 5 bin 700 konut bu yıl teslim edilecek!

Terörün yıktığı şehirler yeniden inşa ediliyor. Şırnak’ta yatırımlara hız verilirken, bölgede inşa edilen 5700 konut yıl sonuna kadar hak sahiplerine teslim edilecek.

sonbahar teslim konut projeleri Haberi

sonbahar teslim konut projeleri





1-) Hayat Tepe / Özak GYO / Bayrampaşa


Hayat Tepe projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Avrupa Yakası'nda Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Toplamda 93 bin 232 metrekarelik arsa alanından meydana gelen Hayat Tepe projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Hayat Tepe kira getirisi: 

1 oda 1 salon daireler için 2 bin TL

2 oda 1 salon daireler için 2 bin 500 TL

3 oda 1 salon daireler için 3 bin 500 TL

4 oda 1 salon daireler için 4 bin TL.


Hayat Tepe'de toplamda yıllık kira getirisi ise 50 bin TL'ye çıkıyor. Bu kampanya 31 Ağustos'a kadar konut alacaklar için geçerli olacak.  Projenin sosyal alanlarında amfi tiyatro, koşu alanları, yüzme havuzu, spa,spor alanları...