27 / 04 / 2024

Soyak Konforia ulaşım bilgileri

Soyak Konforia ulaşım bilgileri

Bahçeşehir Soyak Konforia teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 15 katlı 40 blok halinde yükselen projede dairelerin alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Soyak Konforia Rezidans nerede?

Soyak Konforia'da 5 bin adet daire yer alıyor. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Soyak Konforia Rezidans nerede?

Bahçeşehir Soyak Konforia daire fiyatları!

Bahçeşehir Soyak Konforia daire fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Satış süreci devam eden proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Soyak Konforia'da taksitli ödeme imkanı!

Sitede yaşamanın tüm ayrıcalıklarını sunan Soyak Konforia'da 22 Kasım tarihine kadar kapsamında sınırlı sayıda 2+1 dairelere 3 bin 900 TL, 3+1 dairelere ise 4 bin 900 TL taksitle ödeme yapılabiliyor... 

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

5 bin konutluk proje olan Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olunabiliyor. Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1 daire sahibi olmak mümkün.

Soyak Konforia Evleri 2017 kampanyalı ödeme şekli!

Soyak Konforia Evleri 2017 kampanyalı ödeme şekli kapsamında peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olmak mümkün. Soyak Yapı imzasıyla yükselen Konforia Evleri için uygulanan kampanya 17 Ekim'e kadar devam edecek...

Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1 daire!

Soyak Konforia Evleri için ara ödemesiz ve peşinatsız ödeme kampanyası uygulanıyor. 17 Ekim'e kadar sürecek kampanyaya göre 2+1 dairelere 3 bin 900 TL taksitle sahip olmak mümkün...

Soyak Konforia otomobil kampanyası!

Soyak Konforia otomobil kampanyası ile ev ala herkese 2017 model otomobil hediye ediliyor. Daire fiyatlarının 355 bin TL'den başladığı projede 2+1 A tipine Fiat 500 veriliyor. İşte kampanyanın tüm detayları..

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Soyak Konforia yatırımcıların gözdesi oluyor!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, İstanbul’un yatırım değeri giderek yükselen bölgesi Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5.000 konutluk projesinin ilk adımı olan Soyak Konforia ile yatırımcıların gözdesi oluyor.

Soyak Konforia’da avantajlı ödeme koşulları!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, İstanbul’un yatırım değeri giderek yükselen bölgesi Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5.000 konutluk projesinin ilk adımı olan Soyak Konforia ile yatırımcıların gözdesi oluyor.

Soyak Konforia

5 bin konutluk Soyak Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk adımı olan Soyak Konforia'da 271 daire yer alıyor. Soyak Konforia projesinde 1+1'den, 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satış ofisi ile 444 0 795 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 40 bloktan meydana gelen projede faizsiz ödeme alternatifleri sunuluyor.

Soyak Konforia ulaşım!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 271 adet daire yer alıyor. Soyak Konforia ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Soyak Konforia Residence ulaşım!

Soyak Konforia Residence ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yer alıyor. Banka kredili 120 ay vade avantajı sunan proje 5 bin adet daireden meydana geliyor.

Soyak Konforia ulaşım bilgileri Haberi

Soyak Konforia ulaşım bilgileri

Soyak Konforia Konutları İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor. Toplam 5 bin adet daireden oluşan proje 100 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Bahçeşehir Soyak Konforia teslim tarihi 2017 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. İlk etabında 271 konutun satışa çıktığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. 


Soyak Konforia Rezidans fiyatları 1+1 dairelerde 178 bin TL, 2+1 dairelerde 284 bin TL, 3+1 dairelerde ise 344 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Başakşehir Soyak Konforia 'nın sosyal donatı alanları içerisinde; spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve çocuk oyun alanları mevcut. 


Soyak Yapı imzası ile hayata geçirilen Soyak Konforia Bahçeşehir'de daireler 50 - 200 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Proje 15 katlı...