18 / 04 / 2024

soyak soho ne zaman teslim

soyak soho ne zaman teslim

2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yeşil Bina Kategorisi"nde birinci olan Soyak Holdinge ait Soyak Soho, Zincirlikuyu'da kendini gösteriyor. Soyak Soho'da 1+1'ler 1 milyon 319 bin liradan başlıyor.

Soyak Soho’da daireler sahiplerine teslim ediliyor!

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu ’da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak Soho sakinlerine kavuşuyor. Soyak Soho’ da yaşam başlıyor.

Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’ da yer alan ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO projesinde yaşam başlıyor. Projede fiyatlar 438 bin liradan başlıyor...

Soyak Soho Zincirlikuyu'da yaşam başlıyor!

Soyak'ın istanbul'un en merkezi noktası Zincirlikuyu'da yer alan ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO projesinde yaşam başlıyor. Soyak Soho şubat ayı itibariyle sakinleriyle buluşuyor...

Soyak Soho adres!

Soyak Soho adres bilgilerini ulaşım krokisiyle birlikte haberimizde bulabilirsiniz. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2013 yıl sonuna kadar yapılması hedefleniyor...

Soyak Soho ne zaman teslim?

Soyak Yapı tarafından yükselen Soyak Soho ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak Aralık 2013 cevabı veriliyor…

Bahçeşehir Soyak Konforia ne zaman teslim?

Konumuna göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunan projede toplam 271 adet daire bulunuyor. Proje Proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia ne zaman teslim?

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Toplam 271 adet dairenin yer alacağı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Soyak Konforia Bahçeşehir'de banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Soyak Yapı imzası taşıyan proje 5 bin adet konuttan oluşuyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Soyak Konforia Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 271 adet dairenin yer aldığı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Peki Soyak Konforia Rezidans ne zaman teslim?

Soyak Konforia konut fiyatları ne kadar?

Soyak Konforia Bahçeşehir'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Soyak Konforia konut fiyatları ne kadar?

Soyak Konforia Projesinde fiyatlar ne kadar?

Soyak Konforia Projesinde fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir'de ilk etap Eylül 2017'de teslim ediliyor. Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia ne zaman teslim?

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde Bahçeşehir bölgesinde yükselen Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia ne zaman teslim?

Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim?

15 katlı 40 bloktan oluşan Soyak Konforia projesi 100 bin metrekare alanda yükseliyor. Peki, Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim?

Soyak Kuzey Bahçeşehir ne zaman teslim?

Soyak Kuzey Bahçeşehir'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Hadımköy tarafında kalan proje 40 blok halinde yükseliyor. Peki Soyak Kuzey Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

soyak soho ne zaman teslim Haberi

soyak soho ne zaman teslim


2012'de "Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları Yeşil Bina Kategorisi"nde birinci olan Soyak Holdinge ait Soyak Soho, Zincirlikuyu'da kendini gösteriyor. Bölgenin konumu gereği Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine yakın olan proje, aynı zamanda yüksek kira getirişi ile yatırımcısına da kazandırıyor. Soyak Soho'da 1+1'ler 1 milyon 319 bin liradan başlarken dairelerin yanı sıra ofis alanları da ilgi odağı oldu. 



Vatan 



Soyak Soho Esentepe Evleri iletişim

Telefon: 444 7646

Web Adresi:...