26 / 04 / 2024

Stefan Schulte 3. havalimanı açıklaması

Stefan Schulte 3. havalimanı açıklaması

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı' nı işleten Fraport şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Schulte, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının kendileri için üstesinden gelinmesi gereken bir sınama olacağını söyledi...

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Fraport AG Türkiye’deki havalimanı yatırımlarından umutlu!

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte  Antalya Havalimanı’nın işletmesinde 20 ‘nci yılı devirmelerini toplantı ile kutladı. Schulte, "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" dedi…

Sveti Stefan Kilisesi'nin restorasyon çalışması bitti!

Restorasyon bütçesinin 3 milyon lirayı aştığı söylenen Sveti Stefan Kilisesi kilisesi 5 ay sonra açılıyor. 2011'den bu yana restorasyonda olan kilisenin 41 kolonun tamamına yakını tek tek değiştirildi.

Lufthansa Havayolu Şirketi'nin gözü 3. Havalimanı'nda!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanı için göz kırptı. Löcherbach “Bu havalimanı ile büyüme imkanı bulacağız" diye konuştu.

Stefan Löcherbach: Üçüncü havalimanı için sevinçliyiz!

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, Üçüncü Havalimanı için açıklamalarda bulundu. Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, 'Üçüncü havalimanı için sevinçliyiz' dedi.

Stefan Löcherbach: İstanbul'un 3. havalimanına ihtiyacı var!

Lufthansa Havayolları Türkiye İran ve Irak Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanın yapılmasından dolayı sevindiklerini belirterek, İstanbul 'un böyle büyük bir havalimanına ihtiyacının olduğunu söyledi.

Stefan Schulte: 3. Havalimanı, Frankfurt Havalimanı'nın büyümesini yavaşlatacak!

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı' nı işleten Fraport şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Schulte, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının kendileri için üstesinden gelinmesi gereken bir sınama olacağını söyledi...

Stefan Schulte: 3. havalimanı üstesinden gelinmesi gereken bir sınama olacak!

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Schulte, İstanbul’a yapılacak olan 3. havalimanının kendileri için üstesinden gelinmesi gereken bir sınama olacağını söyledi.

3. Havalimanı projesi Fraport'un ilgisini çekti!

3. Havalimanı projesi Almanya'nın en büyük işletmecisi Fraport'un CEO'su Stefan Schulte'nin ilgisini çekti...

TOKİ, Ankara Yapracık'ta 3 bin 232 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Yapracık 1,2,4,5 ve 6. bölgelerde toplam 3 bin 232 konut yaptıracak

3 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 3 firma çeşitli bölümlerde istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak

TOKİ Gaziantep Çıksorut'ta kuralar 3 Temmuz'da çekilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep Çıksorut'ta inşa edilen 746 adet konut için kura çekimi 3 Temmuz'da gerçekleşecek

Sinpaş 3 bin 202 konut sattı, 10.8 milyon TL kâr açıkladı

Sinpaş GYO 1 Ocak – 31 Mayıs tarihleri arasında 3 bin 202 konut sattı, 10.8 milyon kâr açıkladı

Stefan Schulte 3. havalimanı açıklaması Haberi

Stefan Schulte 3. havalimanı açıklaması

Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Schulte, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının kendileri için üstesinden gelinmesi gereken bir sınama olacağını söyledi.


3. Havalimanı şantiyesinden ilk fotoğraflar için tıklayın!


Almanya'daki Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Schulte, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının kendileri için üstesinden gelinmesi gereken bir sınama olacağını söyledi.


Schulte, Alman Haber Ajansı DPA'da yer alan haberde, İstanbul'da yeni yapılacak 150 milyon yolcu kapasiteli havalimanının, Frankfurt Havalimanı'nın büyümesine yavaşlatma etkisi yapacağını belirtti. ''Bizim için daha düşük büyüme gerçekleşecek. Bu bizim için üstesinden gelinmesi gereken sınama olacak'' ifadelerini kullanan Schulte, Dubai'daki havalimanının uluslararası dağıtım noktası olarak genişletilmesinin de Frankfurt Havalimanı'nın büyümesini etkileyeceğini kaydetti.


Avrupa'nın üçüncü büyük havalimanı konumundaki Frankfurt Havalimanı'nın durumunun güçlü iç pazardan ve hala insanların seyahat yapma...