19 / 04 / 2024

Still İstanbul Adorianın yüzde 40ı satıldı

Still İstanbul Adorianın yüzde 40ı satıldı

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Still İstanbul Adoria projesinde satışların yüzde 40'ı 2 haftada tamamlandı. Projenin 2 bin 670 TL'lik metrekare fiyat avantajı sürüyor.

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Still İstanbul Adoria'da yılbaşı kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt Still İstanbul Adoria’dan 25 farklı ödeme planı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu yakasının yeni merkezi Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Adoria oluşturduğu çeşitli ödeme seçenekleriyle konut alıcılarının yüzünü güldürüyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

THY çalışanlarına Still İstanbul Diamond'da indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Yeşilyurt İnşaat, Still İstanbul Diamond'da kira yardımı yapıyor!

Still İstanbul Diamond projesinde telime kadar kiraları Yeşilyurt inşaat'ın ödediğini belirten Yeşilyurt, "Endişemiz sıkıntıyı mümkün olduğunca kısa sürede çözmek. Bina 20 yıllık da olsa sorun değil. Bizzat ben ilgileniyorum vatandaşımızla."

Still İstanbul Diamond'da fiyatlar 232 bin liradan başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olan çeşitli ödeme planları sunuluyor.

Still İstanbul Diamond’da yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olan çeşitli ödeme planları sunuluyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin yapılıyor.

Still İstanbul Adorianın yüzde 40ı satıldı Haberi

Still İstanbul Adorianın yüzde 40ı satıldı

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Still İstanbul Adoria projesinde satışların yüzde 40'ı 2 haftada tamamlandı. Metrekaresi 2 bin 670 TL'den satışa çıkan projenin lansmana özel fiyat avantajları yoğun ilgi sebebiyle uzatıldı. 


Yaklaşık 70 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilen 199 konutluk Still İstanbul Adoria, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan Still İstanbul Adoria'nın inşaatına önümüzdeki ay başlanacak. Aralık 2016'da teslim edilecek projede fiyatlar 169 bin TL'den...