24 / 04 / 2024

Stüdyo daireler yatırım aracı

Stüdyo daireler yatırım aracı

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında stüdyo dairelerin yatırımını ve nasıl kazanç sağlayacağını anlattı. İşte o yazı...

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişme. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de flaş bir tahmin geldi. Yatırım için son saatler olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Üstüne basa basa uyardı. Hemen bakın!

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Euro ve dolar alacaklara şok! Hangi para birimine yatırım yapmalı? Euro, dolar ne olacak? Bu rakamlara bakmadan almayın!

Son günlerde piyasalarda olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Peki Euro'ya mı dolara mı yatırım yapmak daha mantıklı? Hangi para birimine yatırım yapılmalı? Euro ve dolar ne olacak? İşte merak edilen o soruların cevapları...

Dünyaca ünlü yatırım bankası açıkladı! Araba piyasasını alt üst edecek gelişme!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs yaptığı açıklamada, batarya üretiminde önemli rol oynayan kobalt, lityum ve nikel için yükseliş ivmesinin sonuna gelindiğini bildirdi.

Stüdyo daireler yatırım aracı Haberi

Stüdyo daireler yatırım aracı

İnşaat sektörünün bu yeni ev tipi, hala yatırımcılar nezdinde tam olarak hak ettiği yeri bulmuş değil çünkü anlaşılabilmiş de değil. Konu ev olunca yeniye çok kapalı bir milletiz. Alıştığımız şeyleri seviyoruz. Sevdiklerimize kolaylıkla alışıyoruz. Hayattaki her seçimimizde de aile kavramının etrafında geziniyoruz. O yüzden fazla bireysel, fazla yalnız 'şey'leri kolay benimseyemiyoruz. 1+0 bireyselliği, modern ve sade hayatı temsil eden bir konut tipi. Üstelik aynı zamanda en kolay ulaşılabilecek yatırım enstrümanı. Malum, metrekareler küçüldükçe, fiyat daha ulaşılabilir olur. Siz siz olun bu ev tiplerine yatırım için farklı gözle bir daha bakın. Unutmayın 2, 1'den büyüktür. 2 tane 1+0, bir tane 1 + 1 'den daha kazançlı olabilir. 


Cumhuriyet/Ceren...