28 / 03 / 2024

Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Albayrak, Halil Albayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Hançer 2 İş Merkezi'nde kuruldu.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çavdar tarafından kuruldu.

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Dalkaya tarafından kuruldu.

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Karamanlar Hafriyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlar Hafriyat İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Karaman tarafından kuruldu. 

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Akpınar tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Baş tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Turgay Yıldırım tarafından kuruldu.

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

İkbal Hafriyat İnşaat Nakliyat Peyzaj Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Murat Yol tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Albayrak, Halil Albayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT 1- Her türlü zemin ,arazi hazırlama,alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...