24 / 04 / 2024

Süleyman Şimşek biyografi

Süleyman Şimşek biyografi

Kilis Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek kimdir? Süleyman Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Şimşek...

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Bakan Şimşek'ten doları olanlara kötü haber! Mevcut sistem kaldırılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesi üzerine TBMM'de konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kur Korumalı Mevduat'ı cazip kılan vergi düzenlemelerini gözden geçireceklerini söyledi.

Bakan Şimşek, 'düzenlemeler konut arzını artırdı' dedi! 6 ayda konut arzı nasıl artar? Vatandaşlar ne diyor? 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından Bakan Mehmet Şimşek'in konut arzı açıklamasını işaret etti ve "6 ayda konut arzı nasıl artar, bana birisi anlatsın..." dedi. İşte Şenol Babuşçu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Bakan Mehmet Şimşek 'Kiralarda gerileme başladı' dedi! İşte vatandaştan bakana cevap!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kısa vadeli kiralamalara ilişkin düzenlemelerin konut arzını artırdığını ve özellikle büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladığını söyledi. Peki kiralar düştü mü? Vatandaşlar ne diyor?

Bakan Şimşek açıkladı: 2024'te ÖTV ve KDV gibi vergilerde artış olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, daha adil bir vergi sistemi için çok ciddi adımlar atacaklarını belirterek, gelecek senenin ikinci yarısından itibaren çok güçlü bir dezenflasyon sürecine girileceğini açıkladı.

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

Bakan Şimşek'ten konut kredisi açıklaması: Desteklemeyeceğiz! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konut sektörüne ilişkin önemli mesajlar verdi. Öncelikli hedefin enflasyonu tek haneye düşürmek olduğunu aktaran Bakan Şimşek, ilk evini alacaklara kredi desteği verilirken, ikinci konut ya da yazlıkta sınır geleceğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bankalara seslendi: O dönem artık geride kalmalı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, para politikalarında sadeleşme ve sıkılaşma adımlarının devam edeceğini belirterek özel bankalara sadece tüketici kredilerine odaklandığı dönemi geride bırakmalarını söyledi. 

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Süleyman Şimşek biyografi Haberi

Süleyman Şimşek biyografi

Süleyman Şimşek kimdir?

Kilis Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek kimdir? Süleyman Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? 

1966 yılında Kilis Elbeyli ilçesinde doğdu. İlköğretim ve Liseyi Gaziantep'te tamamladı. Dicle Üniversitesi sınıf öğretmenliğinden mezun olup meslek hayatına Gaziantep ve Kilis'te eğitim kademelerinde öğretmenlik yaparak başladı. 


Daha sonra Elbeyli İlköğretim okulu müdürlüğü, Musabeyli ilçe Milli eğitim müdürlüğü ve Polateli İlçe Milli eğitim müdürlüğü görevlerinde bulundu. Görev yıllarında birçok takdir ve teşekkür belgelerine layık görüldü. 


30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Elbeyli Belediye Başkanı oldu. Evli ve üç çocuk...